INFANTIL MASCULÍ

La remuntada de l'Hipersimply CEVG davant del Castelldefels queda a mitges

Bones sensacions malgrat el marcador advers de 22 a 28

Maria José Rodríguez Vilanova i la Geltrú 24-02-2013 18:06 Lectures 616
Imatge del partit d'hanbol de l'infantil femení

Imatge del partit d'hanbol de l'infantil femení

 

L'Hipersimply infanti femení ha perdut el seu primer partit a casa de la segona fase dels Jocs Escolars del Baix Llobregat, davant de un gran conjunt com és el CE Castelldefels.

El matx ha començat amb un joc molt ofensiu per part de les de Castelldefels, que anaven mantenint defensivament les noies de l'Hipersimply fins el minut 20, quan el conjunt del Baix Llobregat s'ha fet totalment amb el partit, arribant al descans amb un parcial de 7 a 19.

Un Hipersimply diferent en quan joc, a la segona part, ha estat capaç de fer una remuntanda increïble, mostrant una gran aptitut. Obertes totes les línies del Castelldefels, les vilanovines progressivament han sabut repartir millor el joc i intensificar l'atac, fins al punt de meravellar al públic assistent amb gols per part de la Patricia Real i la Laura Gil. Ajudades per tot l'equip, han arribat al final sapiguent  donar el millor de si mateixes idemostrant el gran grup que formen. Tot i que el partit hagi acabat amb un resultat desfavorable de 22 a 28 gols, ens ha deixat molt bones sensacions.

La setmana vinent, l'Hiper Simply  de l' infantil femení torna a jugar fora de casa, a Vilanova del Camí, amb el conjunt del Pla de les Moreres A. Esperem mantenir el bon moment de joc que viu l'infantil femení de Vilanova i la Geltrú.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No