CEVG

Victòria contundent de l'infantil femení de l'Hipersimply CEVG davant del Pere Vives (18 a 8)

L'infantil femení s'imposa davant del Pere Vives,en un partit controlat en tot moment per les vilanovines.

Maria José Rodríguez Vilanova i la Geltrú 08-04-2013 1:18 Lectures 488
Bona victòria de l'infantil femení del CEVG

Bona victòria de l'infantil femení del CEVG

L'infantil femení s'imposa davant del Pere Vives,en un partit controlat en tot moment per les vilanovines.

Tímid començament de partit  amb un ritme molt lent,per part dels equips al terreny de joc, les vilanovines han aconseguit amb les seves faltes en atac la majoria dels seus gols, en aquest temps, i les poques ocasions que el Pere Vives s' ha atrevit a tirar a porteria ,ha estat contrarrestat per la molt bona intervenció de les dues porteres que defensàvem la porteria del conjunt Vilanoví.

Pocs gols a la primera part ,encara que el domini era clarament de l'Hiper Simply , al descans s'ha arribat amb un 7-3, favorable a les locals.

A la segona part i amb més força les noies de l'Hiper Simply ,feien més efectius els seus atacs i les d'Igualada,encara que portavem molt bona defensa per l'àlçada de les seves jugadores, no han pogut parar a les grogues.

Als últims minuts de partit i veient-se guanyadores, les de l'Hiper Simply han baixat en defensa, i el resultat final ha estat de 18-8,reduint així,l' avantatge que portaven durant tota la segona part,encara que aquest resultat dona molt d'anims a les jugadores de Vilanova per continuar en
la competició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat.

La setmana vinent, l'infantil femení es desplaça a Castelldefels per jugar amb el CECastelldefels, al pavelló Can Roca d'aquesta ciutat. El partit tindrá lloc a les 11,30 hores del matí, desitgen molta sort a l'infantil femení de l'Hiper Simply.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No