equip d'atletisme de l'AMPA Sant Nicolau

Reconeixement a l'esport jove de Canyelles

Redacció Sitges 21-05-2013 10:28 Lectures 798

Arxivat a:

Aquest passat dissabte, 18 de maig, va tindre lloc al saló de Plens de l’Ajuntament una recepció oficial als nens i nenes que han format part de
l’equip d’atletisme de l’AMPA Sant Nicolau.

En aquesta recepció, que van fer l’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, i el Regidor d’Esports, Francisco Ruiz Gracia, es va fer un reconeixement a Marc Salas, Lucia Ruiz i Pablo Gallardo en categoria pre-benjamí, els quals van obtenir medalles en les participacions de Cross Escolar organitzat pel Consell Esportiu del Garraf. També als alumnes, Kai Patterson i Martin Emde per la seva participació en aquestes competicions, així com al seu entrenador, Benito Nogales Cremades per la seva promoció i potenciació d’aquest esport al municipi.


ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No