OK LLIGA FEMENINA

El femení del Vilanova guanya a l'Igualada (3 a 0)

Les vilanovines segueixen sense deixar escapar cap punt

Llorenç Mateo Vilanova i la Geltrú 19-10-2013 1:37 Lectures 1186
X. Rondon. Cate Ortega, en una imatge d'arxiu

X. Rondon. Cate Ortega, en una imatge d'arxiu

El CP Vilanova femení ha derrotat a l'Igualada HC per 3 gols a 0 al tercer partit de l'OK Lliga femenina, disputat aquesta nit de dissabte al pavelló deLes Casernes.

Justa i merscuda victòria de les noies del Vilanova, que han superat  amb comoditat a un Igualada que, com sempre, té un joc que gira al voltant de  M. Soler.

A la primera part s'ha avançat el Vilanova amb un gol de Clàudia Miret. Les igualadines han tingut  l'oportunitat de fer l'empat amb un penal no transformat, però han estat les locals les que han aprofitat una falta directa per targeta blava per fer el segon gol. M. Córdoba ha transformat l'oportunitat en gol.

A la segona part, de nou Clàudia Miret ha transforman la falta directa per la desena falta acumulativa i ha deixat el marcador amb el resultat definitiu de 3 a 0.

Per part vilanovina han jugat Cate Ortega, Pati Miret, Clàudia Miret, M. Guerra, Maria Figuerola (equip inicial) i M. Cordoba.


ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No