TERCERA DIVISIÓ

Oriol Molins dóna els tres punts al FC Vilafranca davant el Cornellà

Els de Delfí Ferreres dobleguen un rival que s'està desinflant les darreres jornades

Pepe Fos. Equip inicial del partit del Vilafranca davant el Cornellà

El FC Vilafranca ha sumat aquest diumenge al migdia tres punts valuosos davant un Cornellà que va començar molt fort la temporada, però que darrerament ha entrat en una mala dinàmica.

Els del Baix Llobregat, que aquesta temporada han arribat a guanyar cinc partits seguits, avui han perdut el tercer consecutiu (quatra derrota en els cinc darrers). El mèrit d'això ha estat d'un Vilafranca molt ben posat al terreny de joc, que ha sabut colpejar en moments clau. La primera part ha estat molt igualada, amb oportunitats a les dues porteries, tot i que els locals han estat els més insistents. Al descans, empat a zero.

L'1 a 0 ha estat un gol psicològic, tot just començar la segona part. L'autor ha estat Oriol Molins. El Cornellà no ha abaixat els braços i, mica en mica, ha anat avançant línies. Però al minut 71, el visitant Josep Caballé ha vist la vermella directa. aquesta acció ha deixat els seus amb deu en un moment molt delicat. El Vilafranca ha acabat aprofitant l'atac a la desesperada del Cornellà per fer el 2 a 0. De nou, l'autor del gol ha estat Oriol Molins.