Copa CERS

Sant Sadurní rep els campions de la Copa de la CERS

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 08-04-2014 17:22 Lectures 1975
Eix. La plantilla del Noia al saló de plens de l'ajuntament

Eix. La plantilla del Noia al saló de plens de l'ajuntament

Aquest dilluns l’Ajuntament de Sant Sadurní va oferir una recepció institucional al Noia Freixenet, que aquest cap de setmana es va proclamar campió de la Copa de la CERS per segona vegada a la seva història en vèncer a la final al Breganze italià per 4 gols a 3 amb un gol providencial d’Aleix Esteller a 37 segons per a la finalització del temps reglamentari.

Després d’una cercavila des del pavelló fins a la plaça de l’Ajuntament acompanyats per una àmplia representació de l’hoquei base i el timbalers Tabalots, el primer equip del Noia va ser rebut pels representants institucionals al Saló de plens de l’Ajuntament. Al llarg del vespre, el Diables Se M’n Refum també van participar de la festa amb diverses actuacions de foc a la plaça de la vila.

L’Alcaldessa Susanna Mèrida va felicitar als campions i va reconèixer els nervis i emoció amb què s’havia viscut la intensa final disputada a Forte dei Marmi (Itàlia). “Recordeu per sempre aquesta seqüència 34, 4 i 16. 34 edicions de la Copa de la CERS, la quarta final a la que arribava el Noia i 16 anys després del primer títol d’aquesta competició”.

El president del CE Noia Freixenet, Jaume Esteve, va tenir paraules molt emotives cap a diversos jugadors i també a la nova fornada de promeses que pugen de les categories inferiors: “Us heu deixat tots la pell a la pista. Joan Feixas es mereixia retirar-se amb un títol. També el Luis Gil ha patit molt i amb el Noia ja va guanyar una Copa del Rei i ara la CERS. L’equip no va defallir malgrat el 3 a 1 i l’actitud a la pista i a la vida ha de ser positiva i amb ganes de tirar endavant”.

Ferran López, entrenador del Noia, va assegurar que “les sensacions són úniques, indescriptibles i espectaculars baixant pel carrer cap aquí i veure tota l’afició. Els jugadors són els protagonistes al 100%. Per a mi és un autèntic privilegi gaudir d’aquests moments al club de la meva vida. Aquesta copa recompensa els esforços de moltíssima gent que hi ha al darrera”. Joan Feixas, capità i que es retira al final d’aquesta temporada, va protagonitzar un dels moments més especials de la recepció. El jugador de Torrelavit va tenir paraules d’agraïment “a les famílies pel suport que donen als jugadors i també a l’equip tècnic que estan amagats a la segona línia però que fan una gran feina”.

El regidor sadurninenc i conseller d’esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Rojo, va remarcar l’exemple i el mirall que els jugadors representen per als joves de l’hoquei base i l’orgull que suposa comptar amb un equip com el Noia. També va compartir la recepció l’alegria Santi Siguier, representant territorial de l’Esport a Barcelona del Consell Català de l’Esport, qui es va sumar a la felicitació per la feina, el treball i l’esforç del club per a la consecució d’aquest títol.

A continuació, els jugadors i membres del cos tècnic van anar sortint un a un al balcó principal de l’Ajuntament per dirigir-se als aficionats i brindar-los aquest títol europeu d’hoquei patins.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No