JUDO

Cinquena posició per Miriam Pané al campionat d'Espanya de Judo

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2014 10:52 Lectures 1704
Eix. Miriam Pané

Eix. Miriam Pané

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la localitat madrilenya de Leganes, el Campionat d'Espanya en categoria absoluta de judo, amb la participació en representació de la selecció catalana, en la categoria femenina de -63 kg de la jove judoka del Judo Vilafranca Miriam Pané.

Pané va obtenir una meritoira cinquena plaça, desprès de caure en semifinals a 20 segons del final per un shido, sanció que no vam poder remuntar davant l'extremenya Cristina Cabaña, i perdre en la final del bronze per yuko, minima puntuació davant l'andalusa Blanca Turrado.

Tot i així Miriam va fer una competició impressionant, guanyant en segona ronda a una de les favorites per conquerir el títol.

Continuant amb la bona dinamica del club, aquest cap de setmana i a Leganes també, es dura a terme el Campionat d'Espanya en edad escolar infantil i cadet, amb la participació en la categoria cadet de Brian Torres i en la categoria infantil de Xavier Romeu.


ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No