Copa EsportsPenedès.cat OK Lliga Femenina

El Vilanova es refà de l'empat i comença guanyant a l'Igualada (4-2)

Eix. María Cordoba

El partit va dirigir-lo de principi a fi l’equip vilanoví. La golejadora de la final de l’any passat, Maria Córdoba va obrir el marcador al minut 6’ i Laia Jiménez va establir el 2-0 tres minuts després. Ja al segon temps, primer l’Igualada per mitjà de Laura Torres i després el Vilanova amb Córdoba van disposar d’una falta directa per cada equip que van quedar en res.

L’emoció al partit va arribar quan Laura Salvador i Raquel Bernadas, aquesta darrera reincorporada al club aquesta mateixa setmana, van posar l’empat a 2 a deu minuts pel final. Les de Jordi Mier però van acabar imposant-se amb les dianes de Clàudia Miret i de nou Maria Córdoba.

Resultat i classificació del Grup B

CP VILANOVA (4): Mónica Ferrer – Maria Figuerola – Laia Jiménez – Maria Córdoba – Clàudia Miret [5 inicial] Paola Pascual – Helena de Sivatte – Maria Alba Bonvehí

IGUALADA (2): Laia Navarrete – Judith Baldrís – Clara Ferrer – Laura Torres – Marta Soler[5 inicial] Laura Salvador – Raquel Bernadas – Meri Martínez – Sílvia Borràs

Gols: 1-0 Maria Córdoba 37” / 2-0 Laia Jiménez 9’37” / 2-1 Laura Salvador 29’35” / 2-2 Raquel Bernadas / 3-2 Clàudia Miret / 4-2 Maria Córdoba