Hoquei Patins

El Patí Vilafranca treu un punt de la capital d'Osona (vídeo)

CP Vilafranca. Roger Rocasalbas va fer el primer gol del Patí

El Club Pati Vilafranca Capital del Vi, va treure el primer punt fora del Penedès a la difícil pista del Vic.

El partit va començar molt igualat amb ocasions per tots dos equips, però amb un joc molt més de control i estratègic, que a mesura que anaven passant els minuts, els jugadors han comença a anar més a la contra, però els dos porter que ho anaven aturant tot. Fins que al minut quinze de la primera part, en una jugada rebuscada dins de l’àrea dels penedesencs, Mia Ordeig ha elevat la bol i acabat per posar el 1 0 en el marcador. Amb aquest resultat el Vic, ha continuat intensificant el perill damunt la porteria del Patí, però una bona defensa i un encertat Gerard Camps han impedit que l’avantatge s’ampliés i amb el 1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Vilafranca, ha sortit a buscar l’empat i al minut 3, una falta directa, llançada per Roger Rocasalabas, ha posat l’empat en el marcador. Aquest resultat s’ha aguantat tant sols 2 minuts, dina que Mia Ordeig, ha aprofitat un rebot dins l’àrea visitant per posar el 2 a 1. Quedava molt de temps i el Vilafranca no s’ha impacientat, tot i les clares ocasions de gol que ha tingut, i amb constància ha fet l’empat a 2, a manca de set minuts, el gol ha estat obra de Xavi Caldú després de desviar amb tota la intencionalitat del món un xut de Jordi Esteva.

Quedava un minut, i els de l’Osona volien buscar el gol de la victòria, però s’han trobat amb un esplèndid Camps que les ho ha impedit, i fins hi tot, Ferran Font han errat un penal a manca de 54 segons que de nou el porter vilafranquí ha aturat, i amb empat a 2 ha acabat el partit.

Dimarts el derbi amb el Noia

Ara el patí tornarà a jugar dimarts dia 28 d’octubre el derbi de l’Alt Penedès davant del Noia, a partir de les 21h a Vilafranca. Un partit que els vilafranquins tenen ganes de que arribi, després del mal regust de boca que va quedar l’any passat, on van perdre en els últims instants de partit. És per això que des del Club es fa una crida a tots els socis i aficionats del patí que vinguin dimarts a donar tot el suport a l’equip.