Atletisme

Dani Serra i Mercè Guerra guanyadors de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova

Ajt. Vilanova. Sortida de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova

1.520 corredors van prendre part a la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, "Memorial Ricard Hernaez" celebrada aquest diumenge. La prova, que enguany va celebrar la seva 36a edició, presentava un seguit de variacions en quan a l'organització, ja que va acollir l'acte de la benvinguda a la ciutat de la Torxa dels Special Olympics.

Rebuda de la Torxa Specials Olympics

Els atletes vilanovins que enguany participen als jocs Special Olympics van ser els encarregats de realitzar els relleus de la torxa, al mateix temps que es donava el tret de sortida a la cursa infantil. Abdelhari Amzil (4'23”) en categoria masculina i Albà Zambudio (4'45”) en femenina, van ser els primers en completar el recorregut de 1.250 metres, amb inici a la rambla Principal i final a la plaça del Mercat.

Mini cursa

Un cop arribada la flama i encès el peveter, els corredors de la Cursa General de 5.000 metres van començar la prova, en la que es van proclamar vencedors Mercè Guerra i Daniel Serra, amb uns temps de 21'08” i 16'00 respectivament.

Un any més el bon temps va acompanyar el desenvolupament de la cursa que té caràcter solidari, ja que els beneficis de les inscripcions es destina a projectes locals de la Mesa d'Entitats Socials. Enguany els beneficis han estat de 1.740 €.

Cal destacar la implicació que han tingut en l'organització de la Cursa diverses associacions i col·lectius de la ciutat, com Vilanova Actua, les associacions de veïns de la Sardana, de Baix a Mar i de Sant Joan, el grup de Voluntaris del Garraf, les associacions de la Mesa d'Entitats, i el cicle formatiu d'activitats esportives de l'Institut Manuel de Cabanyes