Victòries pels cadets A del Samà

Sílvia Díaz. Plantilla del cadet femení A  del CB Samà

Sílvia Díaz. Plantilla del cadet femení A del CB Samà

Diagonal Mar – Front Marítim 57, Bàsquet Samà Vilanova CMA 68

En l’inici de la segona fase de la competició en camp visitant, el cadet masculí A va protagonitzar un partit amb poc encert en general i faltat de ritme.

L’equip local, des del primer període va plantejar defenses alternatives, entre la individual i una zona 3-2. En principi això no hauria de suposar un problema per l’equip cadet, però el desencert en el tir exterior i algunes pilotes perdudes de forma massa fàcil van propiciar que el rival aconseguís un avantatge considerable en el marcador, a base de contraatacs i cistelles fàcils.

En el segon període, el Samà va aconseguir pujar la intensitat defensiva i millorar la lectura de les accions d’atac. Aquest fet, juntament amb la pressió després de bàsquet, va ajudar a donar la volta en el marcador.

En el tercer i quart períodes, la tònica general va ser un millor domini del ritme de joc de l’equip vilanoví, gràcies a buscar en atac allà on eren superiors, minimitzant les pèrdues de pilota i no deixant-se sorprendre pels contraatacs de l’equip local.

En definitiva no va ser un dels millors partits dels cadets entrenats per David Sanmartin i Marc Jodar. Cal quedar-se amb la victòria i amb el pensament de seguir treballant per seguir millorant. Aquest dissabte 24 de gener el CMA juga a casa contra el CB Igualada.

Jugadors disponibles:    Agus L, Javier P, Dani M, Marc L, Marc R, Ferran G, Simen C, Adrià A, Guillem F.

Jugadors lesionats: Pau C, Jose Antonio B, Arnau D.

Parcials: 20-07 / 08-23 / 17-22 / 12-16.

El Cadet Femení A estrena categoria amb una victòria clara

CB Samà CFA 78,  CB Gavà “99” 43

El Cadet A femení del Samà va disputar el dissabte a les 12:30h al Pavelló Poliesportiu del Garraf un partit on es va veure molta intensitat defensiva per part de les locals. Totes les jugadores es van implicar en tasques defensives al 200% i aquest aspecte és la clau de l’èxit.

El primer quart va començar amb les vermelles molt concentrades en defensa. La pressió va ser clau i les visitants es veien ofegades un cop darrera un altre, obligades a fer passades impossibles i sense criteri.

En el segon quart el partit va continuar amb la mateixa dinàmica, les locals defensant molt bé i amb moltes ganes i aprofitant les opcions de córrer al contraatac sense renunciar a donar ritme al partit.

El tercer quart, era molt important. La diferència ja era de 20 punts i el Samà es podia relaxar, però les jugadores d’Alberto Arjona van sortir amb el vestit de treball i van continuar en la  línia de defensa intensa + bons atacs.

En l’últim quart la intensitat era igual que al minut 1, i això diu molt d’un equip. Es va poder veure el bon treball d’aquests dies després de la parada nadalenca i, el més important, les vilanovines es van treure de sobre les pors a la nova categoria.

Això acaba de començar, però amb aquesta actitud i ganes el cadet A pot competir contra qualsevol equip. Aquest dissabte s’enfrontarà a les 16:15 h all CB LA SELVA 1.

Jugadores: Anna Safont, Neus Delgado, Laura Mateos, Carla Ferres, Sonia Serrano, Elena Baños, Cristina Castro, Vinyet Garcia, Adriana Yedra, Nuria Medina, Mireia Creixell, Carla Espino, Sheila Sicart