Futbol sala

Cròniques de la Lliga de Futbol Sala "Vila de Sitges"

A falta de dues jornades per finalitzar la fase regular, tot està obert en la lluita per la segona plaça final

Redacció Sitges 24-02-2015 13:16 Lectures 545

Arxivat a:

El Cañateca i el Dionisos Greek Restaurant disputaven un partit clau per clarificar el segon lloc de la taula classificatòria. Els dos equips arribaven a l’encontre separats per dos punts a la classificació i ocupant el tercer i segon lloc respectivament. El resultat final d’empat a tres va deixar les coses tal i com estaven, amb el “Dionisos” amb 18 punts i el Cañateca amb 16.

Van marcar pel Cañateca Abdon Vidal -autor de dos gols- i el debutant Borja Marin. Pel Dionisos Greek Restaurant varen anotar Carlos Subias, Jorge Valle i Roger Prat.

L’empat beneficia el Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita -4rt amb 13 punts- que manté possibilitats de millor la seva posició final a la taula. El Seo Web Consultora -5è amb 12 punts- encara té alguna remota opció de millorar la classificació final.

En les dues jornades que resten per finalitzar la Lliga, veurem interessants partits per definir la classificació final. En la jornada 13 es disputarà un doble enfrontament directe entre el Dionisos Greek Restaurant i el Penya Barcelonsita-Frankfurt La Fita, i el Seo Web Consultora i el Cañateca.

En la darrera jornada, el “Penya” s’enfrontarà al “Seo Web”, mentre que el Cañateca tindrà un “match”, a priori, assequible enfront del Sucrense, mentre que el “Dionisos” descansarà.

En l’altre partit de la jornada, el Sucrense no es va presentar en el seu encontre davant del Bar GSG, que finalitza la seva participació a la fase regular com a sòlid líder i únic equip invicte, fruit de nou triomfs i dos empats, amb un total de 78 gols a favor i tan sols 25 encontra.

El Sucrense tanca la taula amb -1 punt.

El Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita i el Seo Web Consultora descansaven aquesta setmana.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No