Futbol base

11è Torneig de futbol base 'Vila de Calafell'

Redacció Calafell 08-04-2015 14:05 Lectures 3704
Eix. Guanyadors de l'Escola de Futbol Base de Calafell

Eix. Guanyadors de l'Escola de Futbol Base de Calafell

Aquesta Setmana Santa s’ha disputat l’11è Vila de Calafell en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví de futbol base al Camp Municipal de Calafell.

Aquest torneig, organitzat per la Escola futbol Base Calafell CF amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’ajuntament de Calafell, va reunir 40 equips. L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite Gonzàlez, acompanyats d’altres regidors del consistori, van fer el lliurament de premis.

En la categoria Prebenjamí, el guanyador va ser el CE Sabadell que, amb autoritat, va guanyar tots els seus partits. La EFB Calafell “A” va quedar segona classificada; i el tercer lloc, per a EFB Calafell “B”.

Dissabte, el Benjamí “A” de l’Escola Futbol Base Calafell guanyava el torneig en la  seva categoria. El CD Ribes i CE Sabadell van completar el pòdium.

L’Aleví “A”de la EFB Calafell , amb un resultat de 2-0 a la final, va ser el campió a la categoria aleví. El segon lloc va ser per a l’Hospitalet, i el tercer, per al Sant Sadurní.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No