OK LLIGA MASCULINA

El Patí Vilafranca treu un punt d'una de les pistes més difícils

CP Voltregà 3 - CP Vilafranca Capital del Vi 3

EsportsPenedès// Sant Hipòlit de Voltregà va viure un intens partit entre dos equips que es jugaven la 7a plaça i que a la vegada durant l’encontre van dominar en el marcador. Finalment repartiment de punts que permet al Voltregà seguir setè i fa caure al Vilafranca a la novena plaça. Queden 9 punts per disputar i aquests dos equips s’hauran de jugar el ser o no ser a Europa la temporada que ve amb Enrile PAS Alcoy, Mombus Igualada i, fins i tot podria sumar-se a la festa, el ICG Lleida Llista.

Els vilafranquins van disposar de més ocasions però van topar amb el porter del Voltregà, Roger Torelló. Roger Rocasalbas va disposar d’una ocasió a bola aturada que no ha aprofitat però abans del descans Xavi Caldú va obrir el marcador des de dins de l'àrea amb el 0-1 amb què es va arribar al descans aprofitant una superioritat per blava a Àlex Rodríguez.

Només sortir de vestidors el Vilafranca no va aprofitar l’acumulativa cosa que sí que va fer el Voltregà per mitjà de Dani Rodríguez empatant el partit just un minut després de la represa. Ell mateix va disposar de la segona acumulativa però en aquest cas no va marcar però instants després, al minut 32, el seu germà Àlex va anotar l’1-2. El Vilafranca sabia que es jugava la setena plaça i Roger Rocasalbas va tornar a posar la igualada al 40’ en una bona jugada que va culminar batent per dalt a Torelló; ell mateix però no va poder aprofitar una posterior acumulativa. Àlex Rodríguez també la va fallar, aquestes dues accions a quatre minuts pel final. Encara faltava emoció ja que Marc Navarro va tornar a posar el Vilafranca per davant amb un xut per baix al 46’ però mig minut després, de nou Àlex Rodríguez, va posar l’empat a 3 que ja seria definitiu.

CP VOLTREGÀ (3): Roger Torelló – Eric Vargas – Tirso Gómez – Àlex Rodríguez – Dani Rodríguez [5 inicial] Juli Anguita – Albert Grau – Roger Font

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (3): Gerard Camps – Jordi Esteva – Jordi Galán – Marc Navarro – Joan Vàzquez [5 inicial] Roger Rocasalbas – Xavi Caldú – Rubén Fernández

Gols: 0-1 Xavi Caldú 20’18” / 1-1 Dani Rodríguez (fd) 26’16” / 1-2 Àlex Rodríguez 32’58” / 2-2 Roger Rocasalbas 40’49” / 2-3 Marc Navarro 46’54” / 3-3 Àlex Rodríguez 47’31”