Aquest suburense no es rendeix

Eix. Sant Joan Despí - CF Suburense

Sant Joan Despí: Quim, Cervi, Rios, (Joanki), Damian, Gerardo, (Pau), Ivan, Alan, Juanda, Toñin, ( Marc) Serna, (Dani), Chicha (Toni).

Suburense: Mario Leon, Francesc Minga, (Huete) Joey, Sarabia, (Alberto) Caparros, Marc Chan, (Blas Segarra) Marc Sardà, Dídac, Jose Maria, Geri,  (Abel) Jordi Cano, ( Masana).

L’arbitre Muñoz Torner, treu grogues per els locals Cervi, Ivan, Toñin, Joanki ,i grogues per als visitans Minga , Sarabia i Chan.

Gols: al minut 15 Jose Maria Marcé 0-1, al 18 Jordi Cano 0-2, al 41 Cagascosa de penal 1-2, al 66 Minga el 1-3 i al 85 Jose Maria Marcé el 1- 4.

Un cop fet els deures a Sant Joan Despí, els resultat d’aquesta jornada en que tan sols ha guanyat el nou líder l’Unificació Bellvitge, el Suburense es col·loca a manca de 7 jornades a tres punts de l’ascens així com a dos de la promoció que ara es troba el Vista Alegre que perdia al seu camp amb el Sant Cugat Esport per 0- 1.

Un Suburense que imposava la seva autoritat davant un equip que lluita per no perdre la categoria el Sant Joan Despí, però que es va veure dominat per l’equip sitgetà en una primera part que va poder sentenciar degut a la seva superioritat  però que perdonaven potser massa, Josep Maria Marcé s’inventava un gol al primer quart d’hora posant als seus per davant 0 – 1, marcant Cano el segon després d’un fora de banda tret per  Minga, rematant el carismàtic davanter amb el cap fent el 0 - 2, al minut 18  gaudint d’ocasions en la primera mitja hora per deixar-ho tot sentenciat, l’equip local escurçava diferències de penal que venia precedit d’un clar fora de joc, que Cagascosa posava el 1 a 2 al minut 41.

A la represa els sitgetans van estar més encertats de cara a porteria i al 66 en una molt bona jugada d’atac Minga aprofitava una pilota morta per fer el 1 a 3, poc després Josep Maria Marcé guanyava l’esquena als defensors posant el 1 a 4 definitiu al minut 85, en una segona meitat que al mateix que durant tot el partit els sitgetans van controlar en tot moment sense patir en cap instant angoixes.

El Proper Partit

L’equip rep aquest Diumenge al Sant Mauro que ve de guanyar al Can Vidalet, els de l’Anoia son setens a la taula amb 36 punts, dels 27 partits jugats ha guanyat 10, empatant 6 i perdent 11, han marcat 32 gols i han encaixat 35, en el partit d’anada el Suburense guanyava per 0-1. L’hora d‘inici les 17 hores