En menys de 32 hores

Quatre treballadors de Venca corren 100 quilòmetres solidaris al Trailwalker

L’equip d’informàtica de Venca ha estat l’impulsor de l’activitat social i ha mobilitzat 350 treballadors de la companyia ubicada a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-04-2015 19:19 Lectures 2332
Venca. Quatre treballadors de Venca corren 100 quilòmetres solidaris al Trailwalker

Venca. Quatre treballadors de Venca corren 100 quilòmetres solidaris al Trailwalker

Venca, la firma de moda femenina d’online ubicada a Vilanova i la Geltrú, ha donat suport per primera vegada a Oxfam Intermón en la 5ª edició del Trailwalker, la cursa solidaria contra la fam. Enguany la prova va tenir lloc el passat 18 d'abril i com en edicions anteriors, l'objectiu era recórrer 100 km solidaris de via verda que separa Olot de Sant Feliu de Guíxols en menys de 32 hores.

El principal repte del Trailwalker és lluitar contra la pobresa i la fam arreu del món, per la qual cosa els equips es comprometen a aconseguir donatius amb accions prèvies a la cursa. Amb els donatius aconseguits Oxfam Intermón els destinarà a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i de sensibilització en 50 països.

L’equip d’informàtica de Venca ha estat l’impulsor de l’activitat social i en tot moment han mostrat la voluntat de implicar a tots els companys de l’empresa.  Han dut a terme diferents activitats, esmorzar solidaris, esdeveniments i passejades on s’ha aconseguit mobilitzar als 350 treballadors de Venca. La recaptació final ha estat de 2.135 € que s’ha destinat íntegrament al finançament dels projectes d‘Oxfam Intermón.

La companyia ha participat amb un equip de quatre treballadors de l'empresa que han aconseguit el repte i han fet el recorregut en menys de 32 hores. Durant els 5 primers quilòmetres, membres de l'equip directiu i Jordi Badia, Director TIC, comenta que "a Venca seguim col·laborant amb causes solidaries i ens agrada ajudar a aquells que més ho necessiten" afegeix que "aquesta vegada ens hem compromès amb Oxfam Intermón i per concloure l'esforç realitzat per tota l'empresa, el passat 18 d'abril 6 valents van recórrer  els 100km de la Trailwalker 2015". A més, durant tot el recorregut, dues persones més de Venca  han donat suport als quatre corredors en els punts control amb aliment, roba i amb molt de suport. I a cada quilòmetre hi havia treballadors de Venca, membres de la família i amics per animar als quatre ambaixadors de la firma.

Sobre  Trailwalker de Oxfam Intermón

El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. En 1981 passa a convertir-se en un esdeveniment clau d’Oxfam Intermón per a recaptar les donacions. Avui dia és un dels reptes esportius més importants del món, amb 16 esdeveniments a 11 països.  I a tot el món el Trailwalker ha recaptat més de 70 milions de dòlars en totes les seves edicions. Actualment, el Trailwalker s'organitzen regularment a Hong Kong, Gran Bretanya, Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Irlanda, França, Alemanya, Índia i Espanya.

Sobre Venca

Venca és una empresa de moda en online orientada a la dona, basada en tres pilars fonamentals: innovació, disseny i multicanal. La seva webshop, amb més de 2 milions de visites mensuals,  és el 50% del negoci de la companyia,  i la fan un dels referents de  l'e-commerce en el camp de la moda. Amb un bagatge de més de tres dècades d'experiència en moda i complements per a les dones. Venca s'erigeix com una firma amb gran interacció a la xarxa, amb una comunitat en línia de més de 340.000 seguidors a Facebook i les 6.000 a Twitter.
La firma de moda forma part del grup 3SI, líder en França en venda a distància i un dels més importants a nivell mundial en el camp del comerç electrònic amb més de 8.500.000 clients, amb presència a 16 països i una comunitat en línia excedeixi els 580,000 fans.


ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No