El Patí Vilanova guanya la Blanes i acarona la permanència matemàtica

Imatge d'arxiu

El C.P. Vilanova ha derrotat  al Blanes per 7 gols a 6 en el partit  corresponent a la 23èna jornada de la primera Divisió Nacional jugat aquest migdia al pavelló de la Plaça de Les Casernes, que presentava una correcta entrada de públic i amb un suport  des de el primer minut  de l’Escala.

La victòria del Patí ha estat balsàmica i conjugada amb la del Sant Feliu a Burguillos, ha obert un forat de set punts, a manca de jugar-ne 9, que ens fan ser totalment optimistes, ja que depenent de nosaltres tenim també la possibilitat de mantenir la categoria si el Burguillos perd un dels tres partits que li resten.

Aquesta situació no ens ha de fer oblidar que, avui mateix hem patit fins al final per no haver aprofitat cap de les tres faltes directes que hem tingut , ni el final del dia del Mieres amb dos penals en el darrer minut cap d’ells transformat. Amb aquells punts avui estaríem més satisfets. Em sembla, i admeto que soc exigent, que la permanència l’hem d’aconseguir guanyant els tres punts d’on han puntuat quasi tots. Es a dir de Dominicos que avui mateix s’ha emportat una dotzeneta de gols d’Arenys. Contents per la permanència , que n’estem satisfets SI , però cal que ho sigui per mèrits propis, no per demèrits, ja que no oblidem que en el millor dels casos, tenim el gol average perdut amb tots els equips que perdran la categoria si no hi ha un daltabaix.

Avui desprès de que el Blanes obrís el marcador en el minut 10, Aragonés en la següent jugada ha empatat el partit, per ser el Patí qui abans dels descans amb dos gols de Salvadó, el primer en gran jugada de Cuevas féssin que el Patí arribés a la mitja part amb un clar 4 a 1.

Semblava que tot estava fet, però al minut i mig de la represa una falta directa marcada per Cantero feia entrar en el partit al Blanes que poc desprès veia com una targeta blava a Kimi Ridaura no era aprofitada per De Eguia, però que el mateix jugador, quan encara jugàvem amb superioritat  tornava a posar els tres gols de diferència. En el tram final de partit  la situació s'ha desfermat, ja que novament De Eguia fallava una nova falta directa i tot seguit Cantero marcava pel Blanes.

Faltaven cinc minuts i tot obert ja que els gols s’han alternat – dos per equip- i encara en el minut final la desena falta acumulativa del Blanes tampoc ha estat transformada per Salvadó i sonant la botzina els de la Selva han marcat el darrer gol.

Total 7 a 6, satisfacció general pel triomf  i la quasi garantida, jo ho crec així, permanència.

Dues observacions: Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en record de la mare del Mingu, membre de l'staf del club i que el àrbitre de taula- auxiliar- era el que considerem el millor àrbitre de l’Estat i possiblement d’Europa, Oscar Valverde