Handbol

Empat a 25 del CEH Vendrell amb el Sant Esteve Sesrovires

Derrota de les Masters davant el veteranes KH7 BM Granollers

Eix. CEH Vendrell - KH7 BM Granollers

L’últim desplaçament del CEH Vendrell va acabar amb repartiment de punts, el resultat va ser empat a 25. El partit va ser ensopit i lent per part dels dos equips, però això no va impedir que es jugués amb molta força i intensitat durant els seixanta minuts ja que cap dels dos va jugar per jugar.

El primer parcial per als locals per 13 a 12. Inici dur del Sant Esteve que va posar el nivell defensiu molt amunt però que poc a poc va afluixar i llavors els jugadors vendrellencs van poder entrar al partit i ja desde el minut 15 es va veure que seria un partit molt igualat i disputat. Cap dels dos equips s’imposava a l’altre i cada acció positiva obtenia resposta de l’altre equip en la acció següent.

El segon parcial li va tornar el CEH Vendrell 12 a 13. Va continuar la mateixa tònica de la primera part fins que a falta d’uns 10 minuts va capgirar el marcador i llavors eren els jugadors vendrellencs els que manaven i els locals els que empataven. Es va arrivar així fins a la part final on després de l’empat local el CEH Vendrell va tenir opció d’aconseguir la victòria en l’últim atac però aquesta vegada la defensa va impedir-ho deixant l’empat final.

Amb aquest punt el CEH Vendrell assoleix els 22 punts, la seva millor puntuació desde que milita a la Primera Nacional. La propera jornada intentarà allargar la ratxa positiva i tornar a puntuar davant del Palautordera i aconseguir així la victòria en la última jornada de lliga. El parit serà a les 19:00hores ja que es disputa en horari unificat per a tots els equips.

Les veteranes del KH7 BM GRANOLLERS derroten les màsters del CEH Vendrell en el partit de tornada de la Lliga Catalana de Màsters Femenina (jornada 15) i les allunya definitivament de la setena posició de la classificació.

Amb el resultat final d’ 11-20, el domini de les de Granollers s’ha fet palès de bon inici: l’avantatge en el marcador ha estat present en tot moment. El resultat a la mitja part ens ha estat desfavorable per 3 a 11. A partir d’aquest moment el joc s’ha anat equilibrant, i amb una defensa 5-1 ja consolidada hem pogut gaudir de més ocasions de recuperació i un major encert en el tir exterior des dels laterals i extrems. La diferència mínima en el marcador, però, no ha baixat de 5.

Les vendrellenques han mostrat un bon nivell físic i un progressiu domini de les circulacions, propiciant una segona part ben entretinguda i plena d’emoció i espectacle.

Les cadets cauen a casa davant el EH Sant Vicenç

La tornada del partit de les cadets contra el EH SANT VICENÇ (allà guanyàrem per 13-14) acaba en derrota de les de casa amb el resultat de 16 a 23. La motivació de les visitants i, sobretot, la seva eficàcia sota els pals, ha complicat el joc de l’equip vendrellenc, ja tocat amb baixes des de la setmana passada.

Les de Sant Vicenç dels Horts han desplegat un joc fluid en atac, amb encreuaments vistosos i efectius tirs d’exterior i extrem, que han complicat el paper de la Lídia a la porteria. En defensa, encara que amb els mateixos plantejaments (5-1 i 6-0), l’efectivitat en atac de les nostres no ha estat suficient, i paulatinament el marcador s’ha anat distanciant, sense que fos possible una reacció com la que vam viure fa dues jornades (contra el CH CANOVELLES)

Les cadets ocupen provisionalment la quarta posició de la classificació. Els propers partits seran contra l’Amposta, el Cornellà i el Canovelles.