El cansament i l'encert visitant castiguen a La Parròquia-Samà femení

Sílvia Díaz. La Parròquia Samà Vilanova - AEC Collblanc Torrassa

1a Catalana femenina

La Parròquia Samà Vilanova 49 - AEC Collblanc Torrassa 65

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova va rebre dissabte al Collblanc de Torrasa, un equip molt jove que amb el canvi d'entrenador unes jornades enrere, ha revifat per lluitar per la permanència en aquest final de temporada.

Les samistes van arribar al partit amb la il·lusió d'afrontar els tres últims compromisos de la temporada amb les màximes condicions però, tot i això, les visitants van marcar el ritme del partit des de l'inici.

Els canvis defensius de les visitants no deixaven que les de vermell ataquessin amb fluïdesa i d'aquesta manera costava molt anotar i trobar tirs alliberats. Per si no fos poc, l'atac del Collblanc era descarat, amb ritme i sense por a tirar a cistella. Aquest fet i el rebot ofensiu de les rivals va provocar les primeres diferències en el marcador (2 a 7 en el minut 3).

Durant els posteriors minuts les vilanovines semblava que anivellaven el partit, posant-se 9 a 9 amb un triple i tirs lliures. Però van ser només aquests minuts.

La resta de partit va seguir la mateixa dinàmica: molt d'encert en el tir exterior de les d'Hospitalet, i amb un Samà que amb cor i punt d'honor no volien deixar escapar el partit. L'atac samista anava millorant i aconseguint més ordre però l'encert era baix i en defensa es patia davant l'encert visitant.
Tot i així podia semblar l'enèsima vegada que les locals capgiraven el marcador a base de treball i picar pedra però, en aquesta ocasió, La Parròquia no era capaç d'intimidar amb regularitat i frenar l'anotació del Collblanc.

Les diferències de 7 o 10 punts s'ampliaven al final del tercer període amb dos triples més de les visitants que allargaven la diferència als 14 punts. En el darrer quart, la falta d'encert en els tirs lliures no donava opció a retallar la diferència de punts i el Collblanc arribava al final del partit controlant el resultat.

La desena derrota del Samà Vilanova que, amb una gran temporada a l'espatlla i amb la permanència assegurada a principis d'any, ara arriba als últims partits de lliga amb un gran desgast físic i sobretot mental.

Tot i així, l'esperit competitiu, la bona dinàmica i, per sobre de tot, el bon ambient de l'equip, farà que busquin la victòria en els darrers dos partits de la temporada. Diumenge LA PARRÒQUIA-SAMA VILANOVA es desplaça a les 19 h a la pista de l' Igualada.

JUGADORES: Laia (6) - Ceres (1) - Anna () - Anira (11) - Judith (13) -  Helena (3) - Eli (3) - Íngrid (1) - Sabela (6)   (No juguen: Elena, Irene, Maria I Xènia)

PARCIALS:  10-13/13-21/13-16/13-15