Ok Lliga Masculina

El Patí Vilafranca guanya a Tordera i té la classificació per la Copa de la CERS a un pas

Eix. Plantilla del Club Patí Vilafranca

C.P. Tordera 2 - CP Vilafranca 3

El Club Patí Vilafranca Capital del Vi va aconseguir una importantíssima victòria que acosta al conjunt vilafranquí a jugar competició Europea la temporada que ve, la Copa de la Cers. I és que el Patí només depèn d’ell mateix per entrar a Europa la temporada que ve, i és que guanyant al Lleida Llista Blava en la propera i última jornada de l’OKlliga, que es disputarà dissabte que ve dia 16 de maig a les 20h a la poliesportiva vilafranquina aconseguiria la plaça per poder diputar la Copa de la Cers la temporada que ve.

Però com que això serà la setmana vinent, ens centrem en el partit d’ahir, el qual va començar travat en una pista complicada com és la del Tordera, ja que els torderencs, tancats a darrera i fent un joc lent, van fer que els homes de Jordi Garcia, es contagiessin d’aquest joc  i no acabaven de definir. El vilafranquins, ja intentaven amb alguna jugada personal, arribar a la porteria de Jordi López, però el porter torderenc estava encertat. Per la seva banda els del Maresme, poques vegades van arribar a la porteria de Gerard Camps,  i les que van arribar les va aturar amb eficàcia el porter vilafranquí. Sense gaire més es va acabar una primera part amb empat a zero.

A la represa, els homes de Jordi Garcia, van sortir amb més intenció de cara a la porteria dels torderencs i en el minut 2, els locals es van quedar amb un home menys perquè Manel Garcia va veure una targeta blava, mentre el joc estava parat, així els vilafranquins es van quedar amb superioritat, i Roger Rocasalbas, va aconseguir el primer gol del Patí amb un xut ras que es va escolar a la porteria de Jordi López. Però cinc minuts més tard, Xavi Aldrich, feia l’empat a 1. Els penedesencs volien desfer a igualada, que va arribar gràcies a una falta molt ben llençada per Xavi Caldú que va posar el 1 a 2 en el marcador. Però un minut més tard, els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Roger Rocasalabas, el Tordera va errar el llançament que va aturar un segur Gerard Camps, però va aprofitar la superioritat numèrica per fer l’empat a 2, a manca de vuit minuts. El desenllaç podia ser qualsevol, però les bones aturades de Gerard Camps que va salvar tres clares ocasions del Tordera, i el penal transformat per Roger Rocasalbas a manca de quatre minuts, van fer que el Patí aconseguís una important victòria i on a més el jugador de la casa Enric Martí també va gaudir d’uns minuts al parroquial de Tordera.

Amb aquesta important victòria el Patí Vilafranca Capital del Vi, només depèn d’ell mateix per ser a Europa la temporada vinent, i és per això que el Club farà jornada de portes obertes en el proper partit de lliga davant el Lleida, que a més a més coincideix amb les fires, per tal que el pavelló s’ompli i s’aconsegueixi l’anhelada fita europea.

CP TORDERA: López, Martos, B. Garcia, Castañé, M. Garcia –cinc inicial- Sais, Aldrich i Cuenca

CP VILAFRANCA: Camps, Vázquez, Navarro, Rocasalbas i Fernández –cinc inicial- Martí, Galan, Fernández