Molt més a prop de l'ascens

La derrota de la Unificació Bellvitge a domicili amb el Sant Joan Despí, amb la victòria del Suburense davant el Gornal els col·loca líders en solitari

Àlex Marcè. Celebració dels jugadors del Suburense

Suburense 3 - Gornal 0

Suburense: Mario, Minga, (Masana) Alberto, Sarabia, Marcos, Chan (Huete) Sardà (Capa) Dídac, Jose Maria, Geri (Abel) Blas, (Cano)

Gornal: Kevin, Tete, Chiqui, David, Isra, Marcos, (Virgos) Martin, Joanito, Edu, (Maverick) Jandro, Borja.

Àrbitre: Girbau Llistuella, treu targes al locals Minga, Alberto, Blas i Cano. Targetes als visitants Tete, Joanito i Edu

Gols: Minut 55 de Penal Geri el 1- 0, al 70 Geri el 2- 0 i al 73 Sarabia el 3- 0

Qui ho havia de dir al inici del campionat que faltant dues jornades per la fi l'equip sitgetà passi per davant de dos històrics del futbol del Baix Llobregat, el Vista Alegre i la Unificació Bellvitge liderant aquet grup 3 en solitari, aconseguint sis victòries consecutives. Un Suburense que té l’ascens més a prop que mai a dos finals que pot certificar en aquesta jornada a Esplugues guanyant i que els dos perseguidors no passin de l'empat amb els seus rivals Sant Mauro i Marianao Poblet, si no pot ser en aquesta ho podrà ser la propera al municipal d'Aiguadolç davant el Can Vidalet sumant seria suficient en un jornada que pot ser històrica per l'equip sitgetà.

Un cop més el Suburense es desfà del seu rival a la segona meitat tenint però, en el primers 45 minuts quatre molt bones ocasions amb poc encert, al 18 un cop de cap amb molta intenció de Minga, al minut 29 quan més apretava el Suburense doble ocasió per l’equip en una internada per la banda iniciada per Marcos amb xut d'ell mateix amb un molt bon rebuig del porter Kevin, al següent remat del mateix Marcos s'anava fora, o la magnífica jugada iniciada per nassos de Minga combinant molt bé amb Josep Maria que tot sol llançava fora, o el gol anul·lat per l’àrbitre al 45 en una falta treta per Marc Chan al pal i el remat de Blas a gol, que no el dóna l’àrbitre per fora de joc, tot i que l'auxiliar en un principi marcava el mig del camp.

El gol que obre la llauna arriba de penal en unes mans dins del l’àrea que Geri col·loca posant el 1-0 a partir d'aquí amb un Suburense del tot despert, així com amb un Gornal que començava a notar l’esforç al minut 70 molt bona jugada personal de Josep Maria, el seu tir el refusa el porter al que Geri que li queda solta, remata molt bé, posant el 2-0 tres minuts més tard després del llançament d'una falta per Marc Chan, el magnífic central Sarabia de cap posava el definitiu 3- 0. Encara Josep Maria la va tenir al 77 per ampliar el marcador però el punt de mira no estava encertat, enviant la pilota per sobre la porta visitant.

El proper partit aquest diumenge l'equip es desplaça al camp de l'Espluguenc, 13è a la taula amb 39 punts, dels 32 partits jugats, guanyant 11, empatant 6 i perdent 15, marcant 46 gols i encaixant 49.