La Selecció Espanyola goleja a Moçambic i jugarà les semifinals contra Alemanya

Pedrito Gil celebrant la victòria. FEP

La selecció espanyola es classifica per les semifinals del Campionat Mundial Sènior Masculí que es disputa a Le Vendèe (França) en golejar a Moçambic per 9 gols a 0 en el partit de quarts de final. En semifinals s’enfrontarà a Alemanya que sorpressivament va deixar fora a Itàlia en derrotar-la per 7 gols a 6.

L’altra semifinal la jugaran Portugal i Argentina.

La selecció de Quim Paüls va ser una piconadora i Moçambic sols va donar guerra en la primera part en que va marxar al descans amb un 2 a 0 en contra. En la segona part els gols matiners espanyols van deixar vist per sentència el partit i en el tram final, amb els africans ja fora del partit es va completar la golejada

Espanya: Egurrola, Gual, Bargalló, Josep Lamas y Gil –cinc inicial- Adroher, Edu Lamas, Toni Pérez y Baliu

Moçambic: Silva, Arauji, Pinto, Mamo, Saraiva –cinc inicial- Esculudes, Miquicene, Pimentel, I.C. Esculudes

Gols: 1-0 Gil (7’), 2-0 Lamas (14’), 3-0 Adroher (22’), 4-0 Gil (30’), 5-0 Gil (33’), 6-0 Lamas (34’), 7-0 Lamas (35’), 8-0 Gil (38’), 9-0 Gil (39’)

Árbitres: Esoli (FRA) y Ullrich (ALE)