Futbol platja

El Enjoy Beachsoccer Penedès Marítim escalfa motors!

Redacció Cunit 20-07-2015 9:59 Lectures 1092
Imatges d'arxiu del Enjoy Beachsoccer. Eix

Imatges d'arxiu del Enjoy Beachsoccer. Eix

En ple període vacacional i encara que no ho sembli, hi ha qui es prepara per jugar a futbol, però no en els terrenys de joc, sinó a la platja. Aquest és el cas del Enjoy Beachsoccer, el torneig de futbol platja que s'organitza a Cunit (Tarragona), El 9 d'agost pel que fa a la seva categoria femenina i el 23 d'agost la masculina.

Després d'uns estius de descans el Enjoy Beachsoccer torna amb més força que mai, sota la marca Penedès Martím. I és que són molts els llaços històrics que comparteixen les poblacions de Cunit i Cubelles, i són moltes les similituds en altres contextos com la tipologia dels turistes, la morfologia de les nostres platges, les infraestructures turístiques... tot dins del marc territorial en el qual se situen: la franja litoral del Penedès.

Concretament aquest estiu el Enjoy Beachsoccer-Penedès Marítim se situarà a la platja de l'Espigó de la Diagonal nombre 7 de Cunit. Compta amb l'organització del Ajuntament de Cunit en col·laboració amb el CF Cunit.

I és que el futbol platja és un esport molt espectacular. La sorra és l'element principal d'aquesta disciplina, posant a prova la força física, el treball en equip i la tècnica individual. La bola està en l'aire la major part del temps, permetent als jugadors realitzar rematades acrobàtiques i als porters sensacionals aturades.

En aquest sentit el Enjoy Beachosocccer Penedès Marítim segueix buscant col·laboradors i patrocinadors de cara a cobrir les necessitats que precisa un torneig de tals magnituds...

En total són 16 equips com a màxim, gairebé 300 jugadors per categoria que lluitaran amb el seu equip per ser el campió del futbol platja aquest estiu. L'organització ha habilitat una weblog amb tota la informació. Igualment per a més detalls per a la inscripció pots enviar un email a uecunit@gmail.com o enviar un whats app al telèfon 639663898.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No