Cròniques i resultats dels equips del CHVNG

El Cadet Femení va guanyar clarament a la Cooperativa Sant Boi . Eix

Juvenil masculino, derbi comarcal

Hipersimply CHVNG 23 - 28 CH RIBES

Un Ribes que venia de ganar facilmente y con gran diferencia de goles sus anteriores partidos comenzó el encuentro marcando el 0-1 a los 15 segundos, justo el mismo tiempo que duró la teórica diferencia entre ambos equipos, a partir de ahí igualdad en el juego, intensidad en defensa , en ataque y en los banquillos, en resumen, un partido de handbol jugado de tú a tú, llegando al tanteo de 9-11 en el minuto 22.

En este momento aparecieron los reiterados pasivos que persiguieron a los azules durante el resto del partido , difíciles de entender en un equipo que continuamente atacaba, pero estas situaciones forman parte del juego y hay que asumirlas. Esta situación obligó a precipitarse en los lanzamientos al Vilanova y se erraron dos ataques que facilitaron el acabar la primera parte con tres goles arriba de los visitantes, 11-14.

La segunda parte se mantuvo con el mismo nivel de juego . Las rotaciones del banquillo dirigido por Pere, Enric y Jordi, funcionaron a la perfección, no hubo ningún bache en el juego y el Ribes no conseguía escaparse en el electrónico. Durante los 60 minutos las porterías estuvieron muy bien cubiertas por Arnau y Roger. Los tres cadetes estuvieron inmejorables, de echo un Kenny crecido realizó un gran trabajo tanto en ataque como en defensa.

Un 23-28 final deja evidente la buena evolución de este grupo, hace escasamente un mes el resultado entre ambos equipos fue de 23 goles de diferencia. Las sensaciones que trasladaron fue de madurez, tanto en como ejecutarlo como en manejar la presión de un partido como éste. Y sobre todo se notó como disfrutaron jugando a handbol y eso es lo importante.

JUAN LUIS

Triunfo con susto al final

Hipersimply CHVNG Infantil Masculino AEE 23-21  Liceo Francés B

El Liceo Francés presentó un equipo con jugadores de primer año y dos alevines. La diferencia de estatura era evidente y nuestros jugadores tuvieron que moderar su intensidad en defensa para evitar las exclusiones.

La primera parte se jugó con mucha seriedad en defensa ahogando el ataque del Liceo en sus intentos de jugar con el pívot y bloqueando a los dos laterales más activos. Además se atacó con criterio aprovechando las facilidades que nos daba el contrario. Se anotaba con relativa facilidad.

El principio de la segunda parte se llegó a una diferencia de 10 goles y parecía que todo iba a ser “coser y cantar”.

Esta superioridad jugó en contra del Vilanova que se confió. Cuando faltaban menos de 10 minutos, un Liceo Francés muy motivado empezó a remontar y estuvo a punto de empatar un partido que habíamos tenido controlado desde el principio. Finalmente ganamos por solo 2 goles, 23 a 21.

En esta última fase del encuentro, el Vilanova se contagió de un estilo precipitado e impreciso del contrario. Nos faltó calma y control. Se fallaron 3 penaltis y en los últimos momentos se dieron demasiadas facilidades.

Nuestra capacidad anotadora estuvo muy repartida, marcaron Seke (6), Iván (4), Pol Alentorn (4), Roger Rovira (4), Ryan (3) y Gerard (2), aunque hubo una baja efectividad en ataque, se anotó solo en un 58% de los tiros. Se hubieran podido anotar más goles por las opciones que se tuvieron.

Un partido que nos dejó un sabor agridulce. Nos quedamos con la primera parte.

Derrota en un partit força igualat

CH ÒDENA 12 - 4 Infantil Masculí B Hipersimply CHVNG

L'equip infantil masculí B ha visitat el poliesportiu municipal d'Òdena per jugar el primer partit com a visitants de la temporada. El resultat final, que ha estat de 12 a 4, no és el més significatiu sinó el fet que els de Vilanova són un equip amb moltes incorporacions que partit a partit va evolucionant.

Durant el matx ens hem trobat amb la sorpresa que hi ha hagut quatre parts i que hem jugat amb el sistema Verdplay. Malgrat no s'ha guanyat cap de les parts jugades l'equip ha mostrat seriositat i ha plantat cara al rival amb una proposta ofensiva clara i demostrant ambició. En defensa s'han mostrat ferms. El punt diferencial han estat un parell de jugadors de l'equip rival que són qui han fet possible que la balança de gols es decantés a favor dels locals. En algun moment del partit l'equip ha anat guanyant, fet que ha animat els nostres jugadors.

En definitiva, un partit vibrant en què tant a nivell individual com grupal l'equip va mostrant moltes ganes de fer bona feina i de seguir progressant.

JOAN

CADETE MASCULINO

Hipersimply CHVNG 16 - C E TORTOSA 19 (7 - 10)

Nova derrota dels cadets del l'Hipersimply, en un partit on la falta de punteria de cara a gol per part dels blaus, va permetre als tortosins endur-se els punts, en un partit molt igualat.

El partit va començar amb els dos equips intercanviant encerts i errades i sense que cap dels dos pogués dominar amb claredat ni el joc ni el lluminós. Ambdós equips erraven molts llançaments amb les dues porteries molt encertades en tot moment, i el partit era igualat, però cap a mitjans del primer període, els visitants, van poder donar una estirada al marcador posant-se amb quatre gols amunt, aprofitant una serie d'errades vilanovines, però els blaus van fer una petita reacció i van aconseguir anivellar el partit de nou, tot i marxar al vestidor amb tres gols per sota al marcador, 7 a 10.

La segona part va ser més igualada encara que la primera, amb igualtat al joc i al marcador, on es van veure els millors minuts d'handbol per part dels blaus, tot i que de nou, la falta d'encert de cara a gol, fes impossible la remuntada al marcador. Al final del segons trenta minuts i amb uns vilanovins molt cansats, els tortosins es van endur el partit amb un just 16 a 19, però els blaus van sortir de la pista amb un bon gust de boca, doncs van saber competir contra un equip molt superior físicament a ells i on només la falta de punteria no els va permetre endur-se quelcom millor.

JUANJO

Cadet Femení Hipersimply CHVNG 30 - 20  Cooperativa Sant Boi

Els bons resultats son conseqüència del bon treball dels entrenaments

Un altre gran partit de les nostres guerreres vilanovines que, compten els partits per victòries; 3 de 3. Aquest equip va ser dirigit molt encertadament i amb intensitat per “l’ajudant de l’entrenador” Eva Bosque amb substitució de Sergio Gallart.

Van començar amb un contundent 6-0 als 10 minuts del començament.L’entrenadora feia canvis ràpids per mantenir la intensitat al joc. Això es va reflectir al marcador que a la primera part guanyaven 15-7.

Segona part igual d’intensa que la primera, on només començada vam aconseguir el màxim avantatge de  13 gols. Després d’aqui, les Sanboianes volgueren remuntar el partit però, primer, digne de mencionar, una portera infantil, Meri, lesionada al dit de la mà, va fer unes parades de gran “MERI”, concentrada tot el partit va donar seny i tranquil·litat a la defensa. Segon, l’aparició dels llançaments exteriors de set metres, algo inexistent fins ara per les nostres aquesta temporada. Tercer, la bona defensa amb la interceptació de passes, i el conseqüent gol van ser les armes utilitzades per les nostres per arribar al final del partit amb un 30-20.