Hoquei patins

L'aleví A del CP Cubelles segueix líder

Dels cinc partits del cap de setmana, únicament l’aleví “a” i el benjamí aconsegueixen els tres punts

Albert Sánchez Montesinos Cubelles 09-11-2015 16:42 Lectures 671

Arxivat a:

CP Cubelles. Eix

CP Cubelles. Eix

Tres derrotes i dues victòries són el resultat d’un cap de setmana on només s’han jugat cinc partits. L’aleví “a” del Club segueix líder després de guanyar a la pista de l'HC Juneda “a”.

La jornada dels equips del club ha sigut la següent:

PB Iniciació: El passat cap de setmana ha tingut jornada de descans. La propera jornada visitarà la pista de la UE Horta dissabte a les 16.30 h.

Prebenjamí “a”: El partit davant el CP Vilanova es va ajornar. Aquest, es disputarà a les 18.30 h dijous vinent a Cubelles. La propera jornada també viatjarà dissabte a Horta on jugarà a les 18.30 h.

Prebenjamí “b”: Derrota a Corbera per 3 a 0. La propera jornada no jugarà.

Benjamí: Els cubellencs van guanyar per 3 a 6 a la pista del CE Laietà “b” La propera jornada jugarà a casa davant el CP Vilanova en horari encara per confirmar.

Aleví “a”: Victòria a la pista del CH Juneda “a” per 4 a 8. La propera jornada jugarà a casa davant el CP Masquefa en horari encara per confirmar.

Aleví “b”: Derrota per 9 a 0 a la pista del CP Vilafranca. La propera jornada jugarà a casa davant l’Igualada HC en horari encara per confirmar.

Infantil: Contundent derrota a Calafell per 13 a 0, on els cubellencs no van poder fer res davant un CP Calafell amb més experiència a la categoria. La propera jornada jugarà a casa davant el HC Montbui en horari encara per confirmar.

2ª Catalana Femení: Jornada de descans per l’equip femení del Club. La propera jornada visitarà diumenge a les 11.45 la pista del UEH Barberà.

Veterans. El partit davant l’HC Montbui es va ajornar. D’altra banda els cubellencs dilluns van jugar el partit ajornat de la 1ª jornada davant el CP Malgrat on van caure derrotats a casa per 2 a 7. La propera jornada, jugaran a casa divendres a les 22.30 davant el CP Congres.

Els horaris encara per confirmar es publicaran a les xarxes socials del club tan bon punt quedin definits.

Resultats dels partits dels equips del Club Patí Cubelles


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres