Patinatge

Vuit diplomes pel CP Calafell a les proves de nivell del Perelló

Redacció Calafell 09-11-2015 17:01 Lectures 913

Arxivat a:

NIvell A lliure. Eix

NIvell A lliure. Eix

Bons resultats del Club Patí Calafell a les terceres proves 2015 d’iniciació nivells C i A celebrades al Perelló el passat diumenge 8 de novembre.

El primer diploma el va aconseguir al matí la patinadora Mireia Raventós, en aprovar el nivell A lliure.  A la tarda va ser el torn dels sis patinadors que s’estrenaven en la prova de nivell C lliure, cinc dels quals van  aconseguir el diploma: el Marc Mulleras, la Sascha Tiffinger, la Laia Duran, l’Anna Vidal i la Nayara Ruiz.

A la modalitat de figures obligatòries l’Aixa Guerrero a l’A i la Laia Escobar al C van aprovar els nivells. La Marta Domingo va aprovar la figura 2 del C.

La territorial de Tarragona de la Federació Catalana de patinatge tancarà la temporada 2015 amb les proves dels nivells B i Certificat del pròxim 22 de novembre al Pla de Santa Maria.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres