Futbol

La directiva del Vilafranca manifesta la seva indignació per la inhabilitació del president Joan Soler

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 09-11-2015 19:04 Lectures 640
La directiva del Vilafranca va deixar completament buida la llotja del municipal en el partit d´ahir davant el Peralada . Eix

La directiva del Vilafranca va deixar completament buida la llotja del municipal en el partit d´ahir davant el Peralada . Eix

La directiva del Vilafranca va deixar completament buida la llotja del municipal en el partit d´ahir davant el Peralada com a mesura de protesta per la inhabilitació de dos mesos que ha patit el president de l´entitat, Joan Soler. El club vilafranquí considera que la sanció és desproporcionada i que l´acta que va redactar l´àrbitre Carlos Calderiña, que va pitar el duel al camp de l´Europa, no s´ajusta a la realitat. A partir d´aquesta acta, la FCF va decidir sancionar Soler.

En el redactat, el col.legiat vallesà Carlos Calderiña va fer constar suposades frases i amenaces expressades pel president Joan Soler tals com “he aparcat el cotxe aquí davant i us esperaré per apallisar-vos. No sortireu vius del camp que ja us vàreu escapar el dia de Gavà” o també “la teva mare et trobarà en un contenidor”, entre d´altres. La directiva vilafranquina assenyala que moltes de les frases relatades pel col.legiat no són certes.

De fet, el club ja ha fet arribar la qüestió a un advocat i, en els propers dies, emetrà un comunicat en el que fixarà la seva posició oficial al respecte de la polèmica. Segons la versió del Vilafranca, Carlos Calderiña va provocar als membres de la junta que va reconèixer a la graderia del Nou Sardenya. La tensió entre l´àrbitre i el club va començar durant l´enfrontament Gavà-Vilafranca de la jornada 3 de la lliga arrel d´un penal contra el degà penedesenc assenyalat en el minut 94 i que va suposar l´empat definitiu (1-1). Alguns membres de la junta van saltar al terreny de joc de La Bòbila quan el col·legiat va pitar el final del partit.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres