CTT Vilanova

El CTT Vilanova manté el pols al liderat

Rafa Monzó. Eix

Triomf convincent altre cop dels vilanovins 5-1 a casa contra el Nàstic Tarragona. Partit complert dels del Garraf, que inicià Felix Avila contra Senen Alegret, només va tenir dubtes en un set. Molt segur Rafa Monzó només va patir en el primer set que li va poder remuntar el jove tarragoní en un excés de confiança. No va trobar la manera de contrarestar els cops de revés de Cabrero Jordi Cepero i es mantenia així l’incertesa en el partit. Rafa Monzó va continuar sense cedir cap set en un partit que ja en el tercer va guanyar amb comoditat. Partit lluitat i molt igualat entre Felix Avila i David Cabrero que va saber resoldre el vilanoví amb bons serveis i guanyant intercanvis de cops amb un jugador que revés sobre revés aguantava moltes boles. Amb el partit decidit ja Cepero guanyava remuntant un primer set molt clar pel visitant, anant de menys a més en un partit que podria tenir importància cara a average posteriors.

En definitiva una pujada d’autoestima dels vilanovins, amb Rafa Monzó que manté un 100% en sets,un Felix Avila que porta 5/5 en els 2 darrers partits,  imbatibilitat a casa i mantenint el pols amb un triple empat al capdavant de la taula, quan ja s’han jugat cinc jornades.

El proper partit a camp del Falcons es preveu molt complicat amb un equip que manté el mateix average , llevat que ha descansat una jornada i que pot ajudar a veure les possibilitats reals de l’equip.

Els filials perden

El Vilanova B i C segueixen trajectòries paral·leles perdent 4-2 i amb 2 victòries 3 derrotes en zona ara de play-off permanència. Tots dos van tenir les seves opcions contra Parets i La Torre Claramunt.

Propera jornada es jugarà el promeses 2a fase individual amb una vintena de vilanovins en joc més la sisena joranda de les lligues.