Motor

A. Casas i J. Sadurní, campions de la VIII 3 hores de resistència 'Vila del Vendrell'

VIII 3 hores de resistència 'Vila del Vendrell'. Eix

El passat diumenge 8 de novembre de 2015, el Motor Club Vendrell va organitzar la VIII 3 hores de resistència 'Vila del Vendrell' 2015 on hi van participar un total de 42 pilots formant 21 equips.

El matí va començar una mica nublat que va afavorir el terreny, junt amb l’aigua de la pluja del dilluns anterior, que estaba en bones condicions per la pràctica d’aquesta prova de motociclisme.

Tot va començar amb entrenaments lliures i cronometrats, sent el millor temps el de l’equip format per G. Villalta i Laia Pamies, sent aquesta l’única dona inscrita per la prova de 3 hores.

Donada la sortida de la prova de 3 hores de resistència, van agafar el cap de cursa Rofes i Teixidó que a principi d eles 2ª hora van ser avançats per Casas i Sadurní que van mantener aquesta posición amb la diferencia de 2 voltes i 13 minuts fins al final, guanyant aquesta 8ª edició de les 3 hores de resistència 'Vila del Vendrell'.