Handbol

Presentació dels equips del Club Handbol Ribes i la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets

Redacció Sant Pere de Ribes 02-12-2015 10:13 Lectures 3116

El dissabte dia 28 de novembre al pavelló de Ribes va tenir lloc la presentació dels equips per a la temporada 2015-16 de les dues entitats handboleres de la vila: la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets i el Club Handbol Ribes.

Aquest any el Club va presentar als seguidors i seguidores de l’handbol vuit equips tres juvenils, dos cadets i tres infantils que juguen a diferents nivells de FCH des de Lliga (un Juvenil Femení) fins a Segona Catalana.

La Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets va presentar 7 equips des de Pre-benjamins fins alevins que juguen als Jocs Esportius Escolars de Consell, excepte l’equip aleví masculí A que juga al nivel 1 masculí de la FCH.

L’acte la comptar amb la presència del Regidor de Cultura, Esports i Comerç Local de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en Josep Moya Ibáñez i de 200 jugadors/res formen la família de l’handbol Ribetà que va creixent any rere any.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres