OK Lliga Masculina

El Noia Freixenet s’emporta un valuós punt del fortí vigatà (2-2)

Club Patí Vic - Noia Freixenet. CE Noia

Bona primera part dels homes de Pere Varias que s’ha mostrat molt segur en defensa i encertat al davant. Quan només s’havien disputat cinc minuts de partit, Arnau Xaus ha inaugurat l’electrònic després que el conjunt de Sant Sadurní tallés una sortida des del darrere del Vic.

Amb el 0-1 el Vic ha gaudit de dues bones ocasions per empatar. Al minut nou els col·legiats mostraven una targeta blava a Del Amor per una acció dins l’àrea. Luís Gil s’ha encarregat d’aturar el llançament de penal de Cristian Rodríguez i les dues posteriors rematades. Poc després, al minut 11, i quan el Noia Freixenet jugava amb un efectiu menys, Ferran Font ha llançat una bola al travesser. Tot i les ocasions dels dos equips, s’ha arribat al descans amb el 0-1 a l’electrònic.

Només començar la segona part, l’equip de Ferran Pujalte hauria pogut empatar el partit amb un llançament de Ferran Font que novament ha trobat el pal. Dos minuts després era Burgaya qui enviava la bola al ferro de la porteria que defensava Luís Gil. La rèplica per part del Noia Freixenet la tingut Del Amor, que també ha topat amb el travesser de la porteria de Grau.

El CP Vic capgira el marcador

Els locals han hagut d’esperar a tenir un nou penal a favor per batre a Gil. Ha estat Crisitan Rodríguez, que ha fet l’empat a un al minut 34.

El 2-1 no ha arribat fins al minut 42, quan Ferran Font ha desviat un llançament llunyà de Mia Ordeig que ha sorprès Gil i ha acabat perforant la porteria visitant.

Lluny d’abaixar els braços, l’equip de la Capital del Cava ha buscat l’empat. Aquest ha arribat al minut 46, quan els osonencs han comès la 10a falta d’equip i Eloi Albesa ha superar Grau amb un fort llançament per l’escaire.

Final d’infart que acaba amb repartiment de punts

En els últims minuts han estat de bojos i les ocasions s’han alternaven a una i altra porteria. El partit s’hauria pogut decantar a favor dels interessos sadurninencs quan, en els darrers segons, Ferran Font veia una vermella directa per protestar a l’àrbitre. Grau ha vist la targeta blava per doble amonestació en avançar-se a l’execució de Ferran Rosa, i Pujalte s’ha vist obligat a canviar-lo pel jove Martí Serra, qui ha estat capaç d’aturar la directa per deixar el partit amb taules.

D’aquesta manera el Noia Freixenet es converteix en el primer equip en esgarrapar punts de la pista del líder aquesta temporada i dormirà a la 5a posició, a l’espera de la disputa del Lleida – Vilafranca de diumenge.

L’equip entrena avui mateix per preparar el partit de dimarts davant el Liceo, a les 12:30h a l’Olímpic de l’Ateneu.

Club Patí Vic: Grau, Ordeig, Bancells, Font i Rodríguez -cinc inicial- Burgaya, Casas, Presas i Serra.

Noia Freixenet: Gil, Esteller, Del Amor, Albesa i A. Xaus -cinc inicia- Ferrer, Rosa, Caldú i Palau.

Gols: 0-1 Arnau Xaus (‘5), 1-1 Rodríguez (’34 p), 2-1 Font (’42) i 2-2 Albesa (’46 fd).

Àrbitres: Valverde i Mayor. Han assenyalat 10 faltes al Vic i 8 al Noia. Targeta blava per Del Amor (Noia) i Grau (Vic). Vermella per Crístian Rodríguez (Vic).