CN Vendrell

Plata de Claudia Garriga als Campionats de Catalunya Infantil i Júnior d’hivern

Els nedadors del CN Vendrell . Eix

Els passats dies 5,6,7 i 8 de desembre el CN Vendrell va participar als Campionats de Catalunya Infantil i Juinor d’hivern organitzats per la Federació Catalana de Natació.

El CN Vendrell va participar-hi amb tres nedadors, dos masculins i un femení.

Ruben Soler va participar en les proves de 100 i 200 braça, Albert Bel va participar en 100 i 200 esquena i Claudia Garriga es va inscriure a les proves de 200 i 400 estils i 100 i 200 esquena.

El primer dia de competició els tres nedadors van disputar les seves primeres proves dels campionats aconseguint igualar o rebaixar les seves marques i habituant-se al canvi de piscina, ja que s’ha nedat en piscina de 50 metres mentres que ells entrenen en piscina de 25 metres. El primer dia Ruben Soler va aconseguir el lloc 23 a 100 braça, Albert Bel la posició 30 a 200 esquena i Claudia Garriga la posició 12 a 200 estils.

El segon dia només nedava Claudia Garriga en la prova de 100 metres esquena. En la sessió matinal va aconseguir classificar-se per a la final en el segon lloc i a la tarda va aconseguir la plata en aquesta prova rebaixant el temps fet al matí i complint les expectatives ja que arribava a aquests campionats en la quarta posició total.

El tercer dia tornaven a nedar els tres nedadors del club, on Ruben Soler va aconseguir la posició 18 a 200 braça, Albert Bel la posició 31 a 100 esquena i Claudia Garriga la posició 11 a 400 estils.

El quart i últim dia va tornar a ser el torn només de Claudia Garriga, que tot i classificar-se per a les finals de la tarda no ho va poder fer per a la final A. Tot i així a la tarda es va refer de la petita decepció de no entrar en la final A i va guanyar la final B amb molta solvència i fent un molt bon temps, fet que la va portar a aconseguir la sisena posició total.

Moltes felicitats als nostres nedadors pels èxits aconseguits i sobretot a Claudia Garriga per la plata aconseguida. Ara cal seguir entrenant ja que la temporada segueix i ja cal preparar les següents competicions.