OK Lliga Masculina

El C.P.Vilafranca pateix una derrota més que sorprenent contra un cuer rebel

C.P.Vilafranca - C.P.Alcoi. Ramon Filella

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-C.P.Alcoi 0-1

Completament inesperat. El Patí Vilafranca ha patit aquest vespre una d´aquelles derrotes que fa mal. La visita del cuer Alcoi, que fins avui no havia guanyat cap partit i només sumava un punt a la classificació, feia preveure un partit més o menys plàcid, però a l´hora de la veritat els vilafranquins han estat molt espessos i els alacantins ho han sabut aprofitar per acabar guanyant per la mínima (0-1).

El Patí Vilafranca ha afrontat el duel amb l´absència per lesió de Roger Rocasalbas i, potser, amb cansament físic i mental acumulat del partit de la Copa de la Cers a Portugal del passat dissabte. Amb tot, els de Jordi Garcia han sortit disposats a endur-se el triomf i de seguida han posat setge a la porteria de Marc Grau. Una rematada a la creueta de Galán (9´) i un dobre xut d´Enric Martí (13´) desviat per Grau haurien pogut significar l´1-0.

El marcador, però, no s´ha pogut i els minuts han anat passant de forma inexorable. En el minut 21, el vialfranquí Edu Fernández ha fallat un penal que ha aturat de manera brillant un molt inspirat Marc Grau en la que ha estat la darrera gran opció local d´aquest primer temps.

El segon temps ha començat amb un primer avís de l´Alcoi en una remtada al travesser de Gonzalo Pérez (28´). Dos minuts després i davant la sorpresa de tothom, un xut de Carlos Pérez ha acabat traspassant la ratlla de gol per molt poc i ha significat el 0-1. A partir d´aquí, el Patí Vilafranca s´ha llançat a un atac constant sobre la porteria alacantina, però l´angoixa pel marcador i la falta de gol s´ha anat apoderant dels penedesencs.

Els nombrosos xuts i rematades a boca de canó del Patí Vilafranca s´han trobat amb la figura imbatible de Grau que amb el pas del temps s´ha crescut fins el punt que en el minut 44 ha salvat de forma molt brillant una falta directa executada per Edu Fernández. El 0-1 s´ha mantingut inalterable fins que s´ha acabat confirmant com un dels resultats més inesperats del que portem d´OK Lliga. Una nit nefasta del Patí Vilafranca que, després d´haver tingut un primer tram de campionat espectacular, sembla que darrerament s´està encallant. Toca guanyar a Caldes.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Edu Fernández, Jordi Galán, Rubén Fernández, Joan Vázquez -cinc inicial- Navarro, Enric Martí

C.P.Alcoi: Marc Grau, Formatjé, Aniol Mangas, Cañellas, Carlos Pérez (1) -cinc inicial- David Aguilar, Gonzalo Pérez, Marc Figa

Arbitres: Parera i López Expósito

Gols: 0-1 Carlos Pérez (30´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 150 espectadors