CHVNG

Bon partit del juvenil masculí del CHVNG

Plantilla del juvenil masculí del CHVNG. Eix

CH CERDANYOLA 22 - 35 HIPERSIMPLY CHVNG

La trobada semblava que podia ser difícil per la diferència física amb algun dels jugadors del Cerdanyola que es presentava en pista amb diversos sèniors. Com sol ocórrer, la realitat va ser altra. Un Vilanova ben plantat en defensa, agressiu en el robatori de pilota i ràpid en contraatac, va dominar el partit de principi a fi.

L'equip va gestionar les diferents alternatives d'atac i defensa dels locals amb solvència. En la primera part es va treballar l'atac de manera que la resolució queia majoritariament sobre els extrems, on Toni i Kenny finalitzaven amb gol la majoria de les jugades, gràcies també al bon treball de Ricard en el pivot que obligava a la defensa local a tancar el centre.

D'altra banda, alternant Iván i Adri d'avançat en defensa i central en atac, es van generar un bon nombre de robatoris i contraatacs, amb Cesc en el lateral sorprenent i fent patir al porter contrari des dels nou metres. Marc, més fort en atac que en defensa, entrava vertical concloent en gol la major part dels seus llançaments.

En aquesta primera part, Roger va tenir excel·lents intervencions i va donar gran seguretat a la defensa. La xiulada final va deixar un 10-19.

La segona part va mantenir la mateixa tònica, amb un Cerdanyola que no reaccionava i que de vegades s'obstinava en jugades individuals i que es diluia entre la defensa dels blaus.

Les rotacions es van succeir de forma contínua des dels primers minuts i van aconseguir que el ritme i la intensitat no disminuís en els 60 minuts. Arnau i Sergio pel centre van trobar molts buits en atac que es generaven amb la circulació de pilota i en defensa van mantenir a ratlla als pivots. Un Pere que cada dia va a més en el seu treball de central i un Arnau Farreres que no solament manté la seva solidesa en defensa, sinó que ahir va brindar un bonic gol de jugada iniciada per Pere. Javi, intens en defensa i disciplinat, va ser exclòs en dues ocasions, però de tot s'aprèn.

Aquesta segona part Arnau en la porteria va estar molt eficaç i aquesta garantia es va traslladar a la defensa i a l'atac contrari que no va poder amb la porteria vilanovina.

Ara a seguir amb el treball, aquest grup està cohesionat i es nota en la pista, així que l'esforç i compromís en els entrenaments sumará tot en positiu. Bon treball de Pere, Enric i Jordi.