CN Vendrell

Un desembre ple de Campionats de Natació

Els competidors del CN Vendrell. Eix

Durant tot el mes de desembre el CN Vendrell ha participat en diversos campionats de Catalunya i competicions de la lliga catalana de clubs.

Els passats dies 5,6,7 i 8 tres nedadors del club van participar al campionat de Catalunya d’hivern de les categories junior i infantil. Aquest campionat es va disputar a les instal·lacions del CN Sabadell i hi van prendre part Albert Bel en categoria infantil, i Ruben Soler i Claudia Garriga en categoria junior.

Durant els quatre dies que va durar la competició els tres nedadors van nedar les seves proves obtenint bones marques i aconseguint bones posicions en la seva categoria. Destacar la medalla d’argent aconseguida per Claudia Garriga en la prova de 100 esquena, on després de classificar-se per a la final va rebaixar el seu temps de les eliminatòries per aconseguir el subcampionat. També destacar la sisena posició aconseguida per la mateixa nedadora en la prova de 200 esquena. Tot i portar només tres nedadors el CN Vendrell va acabar en la posició 28 en la classificació final junior amb 103 punts.

El següent dissabte dia 12 de desembre, va ser el torn per als més petits del club, que van disputar la primera jornada de lliga benjamina i la tercera jornada de lliga aleví. La competició es va celebrar a les instal·lacions del patronat d’esports del Vendrell i hi van participar els 22 membres del nostres equip. Els nedadors benjamins van nedar les proves de 50 lliures, 50 braça i relleus de 4×50 estils alternatius. Els nedadors alevins els va tocar nedar 200 lliures, 100 esquena i els relleus de 4×100 braça. Les proves benjamines van ser classificatòries per al campionat de Catalunya que es disputa a l’estiu. Tot l’equip va demostrar un bon nivell i van rebaixar tots les seves marques demostrant que el treball fet des de l’inici de temporada dóna els seus fruit. En el relleus, també es va veure el nivell del nostre club quedant segons l’equip benjamí mixte i aleví masculí, i tercers l’equip aleví femení, tots ells disputant les primeres places fins als últims metres.

Finalment, els dies 18,19 i 20 de desembre la nedadora del club Claudia Garriga ha participat al Campionat Absolut “Open” disputat a la piscina del CN Terrassa en les proves de 50,100 i 200 esquena. Destacar que en aquest campionat han pres part nedadors internacionals de l’equip absolut espanyol, amb noms com Melani Costa i Mireia Belmonte i la resta d’olímpics. Els resultats de Claudia van ser molt bons, classificant-se per a la final B en les proves de 100 i 200 esquena i aconseguint les posicions 17 i 18 respectivament, i la posició 26 en la prova de 50 esquena.

Tot i l’atapeït calendari d’aquest mes de desembre encara queda una competició abans de finalitzar l’any, el Trofeu Nadal que es nedarà el dia 29 de desembre a les instal·lacions del CN Tarraco, on esperem que els nedadors del club surtin amb un bon botí de medalles.