CHVNG

L'infantil masculí A del CHVNG va jugar com un equip i va guanyar de forma clara

CH Ribes - Hipersimply CHVNG. Eix

CH Ribes 19 - 29 Hipersimply CHVNG

Els jugadors del Vilanova tenien ganes de jugar contra el Ribes. Un equip al que guanyem clarament en pretemporada, però que ens van sorprendre en la primera volta. Ens van guanyar per 4 gols en el primer partit del campionat. Tenen un bon equip amb jugadors que llancen bé, amb una bona passada de pilota i una defensa molt ordenada.

Malgrat aquestes ganes, el Vilanova va començar fred. El Ribes va marcar els dos primers gols, però ningú va perdre la calma, ni els jugadors, ni la banqueta. A poc a poc el bon joc del Vilanova es va anar imposant amb una defensa molt, molt seriosa. La intensitat i l'anticipació van provocar que els jugadors del Ribes no se sentissin còmodes en cap moment fins al punt que en l'última part del partit van baixar els braços. Són els resultats d'un gran treball des de la banqueta.

L'atac del Vilanova va ser fluït, amb robatoris de pilota, contraatacs, passades ràpides, entrades a la carrera, joc amb extrems i passades al pivot. Un joc solidari i d'equip com no havíem vist abans. En alguns moments ho van brodar.

El joc del Vilanova va ser de menys a més. La primera part va acabar 8 a 11. El segon temps va ser molt millor, es va mantenir la intensitat i el joc en equip i al final es va guanyar amb un claríssim 19 a 29. Deu gols de diferència que fan justícia al joc vist.

L'àrbitre en alguns moments va tallar el joc del Vilanova xiulant mancada quan la pilota ja havia entrat. També va xiular algunes exclusions al Vilanova provocades més per la diferència física entre els jugadors que per les faltes en si.

Pol Alentorn (9) i Ivan (8) van jugar de forma magistral, van portar la iniciativa de l'atac i el Ribes no va poder parar-los, entre els dos van marcar més de la meitat dels gols del Vilanova. Seque es va lesionar en l'últim entrenament i Gerard (2) va jugar de central de forma fantàstica, amb seny i donant seguretat a l'equip. Ha crescut
físicament i també en el seu joc. Roger Rovira (6), molt relaxat, va jugar un dels seus millors partits, robant la pilota en defensa, llançant contraatacs i marcant des de l'extrem. A Iker no van poder parar-ho en el seu joc de pivot, Ryan (2) i Lucas (2) van marcar des de l'extrem.

Pau i Pablo també van tenir les seves opcions per marcar però els va faltar una mica de sort. Els porters van mantenir un excel·lent nivell: Roger José (4) i Pol Homs (4).

En resum, els jugadors del Vilanova van mostrar per primera vegada un excel·lent nivell de joc col·lectiu que els va donar solidesa i efectivitat. A més va ser evident que van gaudir. Un bon inici d'una segona volta que es presenta apassionant.

Mal partit del juvenil masculí

Mal partit el jugat pels nostres juvenils en el qual es va notar i molt el "resacón" de després de les festes de nadal. Una trobada contra el líder de la classificació que solament vam poder competir en la primera part.

Excepte en la porteria, la resta de posicions no van estar cobertes al nivell que l'equip sap. No és menys cert que els de Montcada són un equip difícil, amb una molt bona defensa i amb un físic que els donava avantatge. Una bona primera part de Roger sota els pals, amb una defensa agressiva i ràpida circulació en atac, va mantenir el marcador entre un i tres gols de diferència, fins al minut 25 en el qual es va escapar cinc gols a dalt l'equip local i
va deixar el marcador del final d'aquest primer període en un 20-15.

La segona part va ser per oblidar. A Arnau li va tocar ballar amb la més lletja ja que, sobretot, la segona meitat d'aquest període va ser un autèntic correcalles, encara així va estar molt bé en la porteria i va salvar una diferència major en el marcador.

Malgrat les continues rotacions per evitar-ho, el cansament físic va ser evident i va fer mossa en la concentració i intensitat del joc. El recurs del pivot en atac i les entrades en l'un contra un del central, van acabar sent els nostres únics recursos cara al gol, però no eren la solució...´

El que té de bo aquest període és que és una lliçó més que aprendre i segur que els nostres jugadors prendran consciència dels punts a millorar. El treball en els entrenaments per part de Pere, Enric i Jordi, seguiran enfocats a treure el millor del grup i aconseguir l'aprenentatge i evolució que els faci créixer en el handbol i sobretot perquè cada dia gaudeixin més jugant.