La Parròquia Samà guanya al Messer Tarragona de forma brillant en un partit espectacular

Victòria del Sènior Masculí B del Samà en un partit molt dur

Plantilla del Sènior Masculí B del Samà. Eix

1a categoria catalana G02
La Parròquia-Samà Vilanova SMA 93 - Messer Tarragona 70

La Parròquia-Samà, va oferir dissabte un autèntic espectacle a la seva parròquia. Els jugadors de Canales van fer un partidàs davant d’un molt bon equip com és el Messer Tarragona.

El que estava en joc era molt: el Tarragona estava per sobre dels vilanovins un punt, i en el partit d’anada els tarragonins es va endur la victòria per tan sols dos punts de diferència. En joc hi havia el cinquè lloc, i emportar-se els dos punts podria significar apropar-se encara més als llocs que donen dret a la promoció d’ascens.

L’equip del Samà es presentava amb les baixes de Pau Vila, Jose Rojas i Lluis Guillaumes, però de nou amb la presència del júnior Arnau Carreras i la de jugador del sènior B Marcel Pujadas.

Ja des de l’inici, el conjunt de la capital del Garraf manava al marcador, amb una molt agressiva defensa, d’aquesta forma s’agafava una renda important ja en minut 6 (13-7), però l’equip visitant reaccionava i igualava el matx en el minut 9 del primer quart (19-19), però un triple de Carreras feia que el resultat dels 10 primers minuts fos de 22-19.
Bon primer quart, sobretot per l’espectador, molta anotació sobretot pel ritme del partit.

Començava el segon parcial i la Cerveseria La Parròquia sortia en tromba, amb un joc realment espectacular, defensant al límit i atacant amb molta fluïdesa i encert, d’aquesta forma el Messer Tarragona rebia un sever càstig per part dels de la capital del Garraf que guanyaven el parcial per 25-8 i deixaven l’electrònic a la finalització dels 20 primers minuts 47-27.

20 punts de diferència en uns 20 primers minuts de somni, però encara quedava molt de partit, s’estava a l’equador i s’esperava la reacció del Tarragona.

L’inici del tercer quart va ser força igualat, els visitants volien acostar-se al marcador, però un Samà molt combatiu no volia que això passes i fins que i tot agafava el màxim avantatge del partit en el minut 25, 58-33. Després d’aquest moment, intercanvi de cistelles i tímids avantatges dels visitants va ser la tònica de la part final del quart que finalitzava 69-48.

Començava el quart definitiu, semblava tot dat i beneït però la qualitat inqüestionable dels visitants els va fer reaccionar, i a cop de triple infligien un parcial de 6-14 en 4 minuts que acostaven al Messer Tarragona al marcador fins als 13 punts, 75-62. En aquell moment perillós de nou va aparèixer el millor Samà que, amb un parcial en els últims 5 minuts de 18-8, va deixar el marcador en el definitiu i espectacular 93-70.

Gran victòria dels de la capital del Garraf, que tindran l'oportunitat la setmana vinent de seguir en aquesta línia davant l'AE Sant Medir, en un partit força difícil on només val la victòria si es vol aspirar a més aquesta temporada.

CB Samà: Piñol (2), Vila (-),Ortiz (13), Zanca (13), Barot (2), Moreno (11), Artigas (10), Pujadas (3), Liao (18), Burcet (12) i Carreras (9)

Parcials: 22-19, 25-8, 22-21, 24-22