Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 89 - Tenea C.B. Esparraguera 68

Marc, Jordi 23, Roger 4, Edu 22, Noel 3, Saladié 7, Xavi 11, Mauro 4, Gonzálvez 10,  Nacho 3,  Alex 2, Velasco.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.    Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 27-14  26-21  23-16  13-17

Primer partit de la segona volta el que enfrontava el passat dissabte a Pins Vens al Bàsquet Sitges i el Tenea C.B. Esparraguera. En el partit d’inici de campionat, el Sitges va començar perdent a Esparraguera per 67-65, però des d’aquella primera jornada fins l’actual setzena han passat moltes coses, entre elles que el Sitges ha entrat a la zona de fase d’ascens i l’Esparraguera a la zona de fase de descens.

Els del Garraf van sortir decidits a demostrar que aquell Sitges del 22 de setembre ha evolucionat molt, i dit i fet, un cinc inicial format per Saladié, Gerard, Jordi, Edu i Xavi posava un primer parcial de 16-4 en cinc minuts, que al final del quart era 27-14, amb 13 punts de Jordi, que a la fi del partit seria el màxim anotador amb 23 punts.
En el segon quart, la mateixa dinàmica, amb un Sitges superior, i al minut cinc un marcador  escandalós de 44-18, per marxar cap els vestidors 53-35.

A l’inici de la segona part, l’Esparraguera sortiria decidit a defensar una mica millor i impedir posicions fàcils de llançaments dels jugadors del Sitges (al primer temps, sis triples) el que motivà per part de l’Esparraguera a cometre moltes personals i portar els del Garraf fins a llançar 15  tirs lliures en aquest tercer quart, i posar-se fins a 30 punts per sobre en el marcador, al minut sis, 74-44. Diferència que es retallaria, per finalitzar el tercer quart 76-51.

Darrer quart de tràmit, quasi com tota la segona part, i el Sitges que confirma en el marcador el que ja es veia en la classificació, marcador final 89-68.

Després d’aquest jornada el Sitges ja es tercer en solitari a un sol partit del segon, el Grup Barna, que la propera setmana visita la pista del cinquè classificat, el Roser.

Dissabte vinent, 30 de gener, desplaçament del Sitges al camp de l’A.E.S.E. “A”, en partit que es jugarà a les 17:45 hores, a l’Hospitalet de Llobregat.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 52 - A.E. L’Esquitx St. Sadurní 64

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del Torredembarra B.C.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 65 - Bàsquet Molins 55

Victoria treballada. Un partit molt igualat que s'ha guanyat gràcies a l'esforç en defensa en la primera meitat, que ha acabat 29-18, i a la capacitat de reacció quan el Molins ha arribat a empatar a 49 en el darrer quart. No obstant, la defensa col·lectiva i el balanç han estat dolents i han permès cistelles fàcils del contrari. En l'apartat anotador, l'Otto ha tornat a destacar, 32 punts, tot i tenir un primer quart poc encertat.

El proper partit, dissabte a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

Club Nou Bàsquet Vilanova “A” 55 - Bàsquet Sitges “A” 63

Parcials:15-24   13-9  14-17   13-13

Segon partit de lliga davant un rival amb el que, just després d'acabar la fase prèvia, vam fer un amistós i vam perdre de 27 de diferència, encara que sabíem que no es corresponia a la realitat.

Sortim concentrats des del principi amb la idea de resoldre el més aviat possible i en dos minuts parcial de 0-10, des d'una defensa agressiva i culminant bons contraatacs.

Segon quart, el Vilanova es va col·locar en zona i ens va costar atacar-la, que juntament amb el poc encert de tir exterior i en tirs lliures, 3 de 12, més les diferents rotacions, ens van portar a perdre el quart 13-9, arribant al descans 28-33.

Al tercer quart, els de Vilanova seguien en zona i nosaltres encara que una mica més encertats en el tir, se'ns seguia ennuegant. Però es va guanyar el quart 14-17. Últim quart en el qual ells es van emprar a fons, cometent moltes faltes, i encara que arribem a tenir avantatge de +14, que no vam mantenir amb les diferents rotacions i la persistent falta d'encert des de tirs lliures, 17 de 32. El quart, 13-13.
El bo, a part de la victòria, és que van jugar tots els jugadors.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Cornellà “B”.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Piera Blau 70 - Bàsquet Sitges “B” 49

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Bàsquet Piera Blau.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

Diagonal Mar–Front Marítim 65 - Bàsquet Sitges “A” 91

Parcials: 10-6  17-23  17-24  21-28

El segon partit després de les vacances de Nadal, on el Sitges ha de matinar per arribar al camp de joc.

El partit comença amb moltes distraccions i fent mala selecció de cistelles. Poc a poc el Sitges comença a fer bon atac i bones transicions, encara que el col·legiat castiga durant tot el partit als jugadors, carregant-los de personals, el que porta a l'equip visitant a la línia de tirs lliures, donant moltes opcions de seguir dins del partit. Tot i això, els nostres van estar concentrats i van endur-se el partit.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.E. Laietà-Ascensores Eninter.

Pre-infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

Bàsquet Neus 71 - Bàsquet Sitges “A” 88

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el QBasket Sant Cugat Verd.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

C.B. Abrera Vermell 74 - Bàsquet Sitges “A” 24

El proper partit, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Joventut Castelldefels.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

BM. Viladecans “A” 57 - Bàsquet Sitges “B” 76

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

El proper partit, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el Basquetfels 2005.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

C.B. Corbera Vermell 45 - Bàsquet Sitges “A” 71

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 4-9  8-7  2-8  5-11   4-10  9-16  5-10  8-0

El Sitges aconsegueix la victòria en el primer partit de la segona fase al camp del Corbera. Cal comentar que la diferència reflectida en el marcador no és la que es va veure a la pista i que hi va haver algun error en l'acta oficial, sent doncs la victòria molt més ajustada. La tònica del partit va ser la igualtat, si bé és cert que a la primera meitat la iniciativa va ser totalment del Sitges, amb un joc força bo en equip i amb una bona circulació de pilota. A la segona meitat, però, l'equip local va treballar de valent i va anar retallant la distància a poc a poc. Tot i això, els sitgetans van aguantar, esforçant-se molt en tasques defensives.

El proper partit, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Catalana Occident Manresa Blanc.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 63 - Bàsquet Molins “B” 57

Andrea 16, Alba 2, Marta Figueras, Sandra 8, Pat, Elia 9,  Laura Sancho 4, Anna 12, Marta Alcalà, Irene 2, Cristina 10.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 13-8  19-23  12-16  19-10

Quarta victòria consecutiva, sisena en els últims set partits, i final de la primera volta amb nou partits guanyats i sis perduts, molt per sobre dels cinc guanyats la temporada passada, en el mateix número de partits,  i que permet situar-se a les sitgetanes en un meritori sisè  lloc en la classificació general.

El Bàsquet Sitges va tenir que lluitar de valent per poder imposar-se a un Bàsquet Molins suposadament inferior al nostre equip, però que en tot moment va marcar el ritme del partit, no permetent mai que les nostres jugadores marxessin en el marcador més enllà de nou punts (17-8), i fins i tot va assolir una diferència favorable de 6 punts (41-47), neutralitzada amb un parcial de 15-2 (56-49), per arribar a l’últim minut amb un empat a 57.

Afortunadament, el Bàsquet Sitges va jugar aquests moments amb molta més tranquil·litat que la resta del partit i un 6-0 tancava el marcador en 63-57.

La propera setmana novament partit a casa, davant un C.E.B. Pallejà amb jugadores que compten amb una veterania i capacitat física destacables.

El proper partit, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra el C.E.B. Pallejà.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

Càmping Bianya Roser 62 - Bàsquet Sitges 47

Nerea 11, Jana, Marina 13, Ariana 8, Xana 2, Federica 3, Andrea 2.

Parcials: 17-13  13-18   17-2   15-8

Bon partit de les Sots21, tot i la derrota. S'inicia l'encontre amb una bona defensa, amb una pressió individual es va aconseguir que les locals no es sentissin gaire còmodes a pista i juguessin atacs ràpids i desordenats. El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, les sitgetanes van incorporar una defensa zonal que va fer que les barcelonines no trobessin cistella, les nostres van aprofitar per anar rascant punts i arribar a la mitja part guanyant d'un punt.

Al tercer període, les locals van sortir molt concentrades, amb molt bon joc sota cistella, per contra, les sitgetanes van baixar el ritme de defensa, amb el que les locals van aprofitar per fer nombrosos contraatacs i endossar un parcial de 15-0. En l'últim quart, les ganes de les del Roser de guanyar i el cansament de les nostres, van fer que el partit conclogués amb una derrota per 21 punts.

El proper partit, dissabte a les 16:15 hores, a Pins Vens, contra el S.E. Sant Joan de Mata.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Sitges 37 - Bàsquet Ribes 42

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 12-8  10-9   10-16   5-9

Bon partit de les locals, especialment a la primera meitat, contra un equip que ha estat 40 minuts amb molta intensitat i una agressivitat defensiva que ha dificultat molt els atacs sitgetans.

A la primera meitat, la bona actitud defensiva, amb bones ajudes, i accions intel·ligents sense pilota, donaven el domini a les nostres. A la segona meitat, s’han comés algunes distraccions defensives i juntament amb els contactes continus per part del Ribes, han acabat decantant el partit per a les visitants.

Ha faltat rebot però s’han perdut menys pilotes que en altres partits. Cal seguir millorant, sobretot amb la pilota, però durant força minuts, les sitgetanes han jugat un bon bàsquet, tant davant com darrer.

El proper partit, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Joviat “B”.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

Bàsquet Sitges 59 - Bàsquet Femení Cornellà 56

El proper partit, dissabte a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del Barça CBS – Grana.

Pre-infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Bàsquet Sitges 75 - C.B. Corbera 38

Parcials: 23-8   14-10   18-10    20-10

Tenint en compte la crònica de la setmana passada, l’aspecte que fa falta millorar continua sent la pèrdua de pilotes. Així és que com a objectiu de cara al proper encontre és minimitzar-les. Un punt rellevant a destacar per la seva importància en un esport com el bàsquet és la bona circulació de la pilota, reduint bots i realitzant passades interessants que van acabar amb bones cistelles.

El proper dissabte 30 no hi ha partit, ja que ha estat aplaçat a divendres 5 de febrer, a la pista del Bàsquet Femení Cornellà. Les sitgetanes visitaran una de les pistes més difícils del calendari, ja que a la fase regular vam perdre el segon encontre amb elles per un 56-53. Finalment, les de Cornellà van quedar per darrera nostre gràcies a haver guanyat a casa, amb un resultat de 48-39. D’aquesta manera, entrenarem fort per sortir victorioses del partit!.

El proper partit, divendres 5 de febrer a les 18:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Femení Cornellà.

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04

Bàsquet Sitges 68 - C.B. La Mercè 18

El proper partit, dissabte a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa Vermell.