CHVNG

Triomf del joc d'equip

Juvenil CHVNG Hipersimply. Eix

Hipersimply CHVNG 29 - 19 CH Igualada

Després d'un molt renyit partit en l'anada, aquesta trobada es presentava amb la incertesa de cap a quin costat es decantaria el resultat, però un inici fulgurant del Hipersimply va desequilibrar el partit i amb un 5-0 en el marcador va començar a condicionar el partit .

Un Vilanova amb quatre cadets i solament dos jugadors en la banqueta va fer una primera part gairebé perfecta. Començant per la porteria, on el descaro de Roger i un Arnau desafiador amb la davantera contrària, van brillar i van ser homes clau en la victòria. Seguint per la resta del grup, on tots van estar excel·lents de principi a fi, incloent a Franco que va pujar del cadet per ajudar-nos i va realitzar un excel·lent treball complint tot el que se li va demanar per part de Pere Solé i Jordi Porras.

Minut 20 de la primera i 11 a 3, sense comentaris, defensa concentrada i agressiva ... final d'aquest primer període, 16-7

En la segona part es van mantenir les rotacions contínues obligades per solament els dos canvis disponibles i com no podia ser d'una altra manera pel control del joc que els locals tenien, repartint els minuts entre tots els jugadors. Un Igualada lluitador que ho va intentar fins a l'últim segon i que sempre es va veure superat pels blaus que tàcticament van ser superiors en defensa i en atac, especialment superiors en la mobilitat de la pilota i donant una bona sensació quant a la mecanització dels moviments i canvi de posicions alternatives en resposta al joc de l'Igualada.

El resultat final de 29-19 pot ser un bon reflex de la progressió d'aquest grup, si ho comparem amb el partit d'anada en el qual es va guanyar per dos gols d'avantatge més per coratge que per superioritat tècnica

En resum, excel·lent nivell en la porteria i evolució partit a partit de tot el grup.