Atletisme

Molt bon paper dels Atletes VNG en les darreres curses

Integrants del club Atletes VNG a la cursa de Vilafranca. Eix

Molts del integrants del club Atletes VNG, un dels clubs que aplega més atletes de les disciplines de llarga distància de la nostra ciutat van prendre part en diverses curses; la representació més important va ser en la Cursa de 10Km de Vilafranca del Penedès, que va tenir lloc en un circuït força entretingut i ràpid de 5km, al qual s'havia de donar dues voltes, amb sortida i arribada a la Rambla Nostra Senyora.

Pilar Guallar, una de les atletes més destacades, va vèncer en la seva  categoria, amb un temps de 44"28 i Laura Rios va ser quarta, en una categoria diferent amb una millor marca de 44"27.

En l'apartat masculí els atletes més destacats van ser Amador Sánchez, desè en la seva categoria amb un temps de 38'11" i Eudald Codina, en una categoria diferent va assolir el lloc 19, amb un temps de 36'58",  José Àngel Martínez, que va obtenir un excel·lent.lent 15è lloc amb un temps de 41'56" i Sergio Carrillo, que va arribar en el lloc número 40 amb un temps de 39'28".

En la cursa de 5 km cal destacar la participació d'Abel Pérez, que va obtenir un millor temps de 21'44".

Una altra de les proves en la que van prendre part els atletes de la nostra comarca va ser la Mitja Marató de Granollers, una de les clàssiques d'aquesta distància a Catalunya. Aquí la representació del club va estar a càrrec de Jorge Rodríguez, que realitzant una magnífica cursa, va aconseguir la seva millor marca personal amb un temps de 1h 24'32".  Molt bon paper també de Diego Múñoz, amb un millor temps de 1h 33'26"

Pel que fa als resultats de pista coberta es segueixen celebrant a Sabadell, la única instal.lació de Catalunya que pot acollir proves indoor, diversos controls i campionats.

Telm Pons, el vilanoví de l'Esportiu Penedès, va parar el cronòmetre en 56"56

Aquest proper cap de setmana tindrà lloc a Girona una nova edició el Campionat de Catalunya de cros, en el qual hi haurà representació dels atletes del Garraf en diverses categories.