Gran victòria del sènior masculí del CB Sitges

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 100 - Zamar 2000-Ploms Salle Reus “A”     80

Marc 12, Jordi  18, Roger 6, Edu 27, Noel 3, Saladié 9, Xavi 4, Mauro (lesionat), Gonzálvez 6,  Nacho 6,  Alex 3, Velasco 6 .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 28-8  23-21  24-24  25-27

Visitava la pista de Pins Vens el passat dissabte de Carnaval el Zamar 2000-Ploms Salle Reus, un molt bon equip situat a la zona alta de la classificació, just per darrera del Bàsquet Sitges. Un Bàsquet Sitges que, després d’encadenar cinc partits guanyats, preparava aquesta visita del Ploms amb molta intensitat, durant tota la setmana, cosa que li costà la lesió a Mauro i es perdria el partit.

El cinc inicial del Sitges el formaren Velasco, Gerard, Jordi, Edu i Roger P. Una sortida increïble del Sitges, en uns dels quarts més complets que recordem de l’equip de Piñero. En el primer quart, feia un primer parcial de 13-0, per finalitzar el quart 28-8, vint punts d’avantatge en 10 minuts i el Ploms que no sabia com reaccionar. El Sitges feia una defensa molt efectiva sobre els homes resolutius del Reus i en atac, encert del 90% en tirs de dos (11/10), 50% de tres (2/4) i 100% de tirs lliures (2/2), amb 11 punts de Jordi, que deixava el Reus Ploms tocat i li feia recordar el partit d’anada, on el Sitges ja havia guanyat a domicili 58-86, de 28 punts.

L’inici del segon quart segueix la mateixa dinàmica del partit i en el minut cinc el marcador és ja de 48-17, més de 30 punts de diferència, moment en que els visitants inicien una tímida reacció que els portà als vestidors amb un marcador de 51-29.

Després del descans el partit estigué més igualat i el parcial d’aquest quart fou d’empat a 24, en el global 75-53. Incomprensiblement i una setmana més a Pins Vens, els àrbitres apliquen diferent criteri a l’hora de sancionar les accions defensives, i en el minut nou del darrer quart, el Reus Ploms no portava ni una falta personal i el Sitges ja havia entrat en bonus des del minut tres. Un equip que va per darrera en el marcador de 22 punts, no comet personals tot i fer pressió en nou minuts del darrer quart del partit, i l’equip que va guanyant de més de 20 punts, en comet vuit...

Una setmana més fem menció d’aquest fet perquè no és motiu justificant d’una derrota, sinó precisament perquè el Sitges ha guanyat, però caldria revisar el canvi de criteri arbitral.

Cal remarcar l’excel·lent partit d’Edu Riu que, amb 27 punts, ha estat el màxim anotador, i la recuperació total de la lesió de Marc Sabaté, com ho demostren els 12 punts anotats. Així com assenyalar que tots els jugadors del Bàsquet Sitges inscrits en l’acta varen anotar alguna cistella.

Dissabte vinent, desplaçament al camp del C.B. Valls Nutrion Internacional, a les 17:45 hores, un dels equips que s’ha reforçat aquest Nadal passat i que en el partit a Pins Vens va guanyar al Sitges (56-79).

Sènior Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 50 - Zamar 2000 – Ploms Salle Reus “C” 60

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

La propera setmana, dissabte a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montblanc.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A” 72 - A.E. Bàsquet Pratenc 51

Victòria, 72-51, contra l'A.E. Pratenc. Important, doncs es va perdre al Prat només de dos punts, desprès de pròrroga. La diferència al marcador s'ha basat en la defensa, el domini del rebot i els 33 punts de l'Otto. També han tingut una participació destacada l'Aleix, amb 10, i en Fabián amb 8.

La propera setmana, diumenge a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova – JMB.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de  D E S C A N S.

La propera setmana, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Club Sant Joan Despí “A”.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03
Bàsquet Sitges “B”

La propera setmana, dissabte a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós Blau.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Josep Obrer Blanc.

Pre-Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Ronçana.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà “A”.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

La propera setmana, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Josep Obrer Blau.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

La propera setmana, dissabte a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Abrera.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Andrea, Alba, Marta Figueras, Sandra, Pat, Elia,  Laura Sancho, Anna, Marta Alcalà,
Irene, Cristina.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

La propera setmana, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el Zamar 2000-Ploms Salle Reus “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

C.B. Manyanet Les Corts 65 - Bàsquet Sitges  26

Nerea, Jana, Marina, Ariana, Xana, Federica, Andrea.

Parcials: 19-8  14-12  25-4  7-2

Les sitgetanes tenien un difícil desplaçament a casa del líder i han plantat cara durant bona part de la primera meitat, però el Manyanet s’ha acabat imposant amb claredat.

El partit ha començat amb un intercanvi de cistelles. Però al final del primer quart, uns minuts de desconcert han permès a les locals agafar un primer avantatge que s’ha mantingut al segon quart gràcies a la bona feina ofensiva per part de les sitgetanes, malgrat els dos contra un del Manyanet. Faltava corregir la defensa de les jugadores sense pilota i no s’estava controlant el rebot contra un equip amb alçada però les sensacions eren bones.

A la segona part, una defensa zonal a mitja pista ha col·lapsat l’atac sitgetà. Això i més facilitats defensives, ha deixat el partit decidit amb un parcial de 25-2.

La propera setmana, dissabte a les 16:15 hores, a Pins Vens contra el C.B. CIC.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05
Bàsquet Sitges

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Prat – Aigües del Prat “A”.

Pre-infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Jornada de  D E S C A N S

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.E. Xamba.

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el AEC Collblanc – Torrassa.