Amarga segona part

CH Sant Andreu de la Barca - Hipersimply CHVNG. Xavi Hurtado

INFANTIL MASCULÍ "A"

CH Sant Andreu de la Barca 30 - 18 Hipersimply CHVNG

Partit amb dues cares el que vam veure a Sant Andreu de la Barca. La primera part es va jugar amb molt criteri, molta concentració, molta intensitat i sense cometre errors. El Sant Andreu no va marcar fins al minut 7 quan ja anàvem 0 a 3 i es va arribar al descans amb dos gols per sota. En aquell moment tots pensavem que hi havia opcions per guanyar al capdavanter. Però en la segona part tot es va anar al trast. Es va perdre la concentració i el número 7 del Sant Andreu no va malgastar l'ocasió per posar-se les botes. El “coletas” és mig equip, juga i fa jugar. La primera part el vam aconseguim parar, especialment per l'anticipació de Pol Alentorn en defensa… però la segona part va ser una altra història.

El Sant Andreu va primer en la classificació i solament ha perdut un partit amb una plantilla molt curta de 7 ú 8 jugadors. Sabíem que el partit anava a ser difícil i tothom estava preparat i mentalizat. Però no sabem que ressort es va activar en la segona part per canviar de manera tan radical el joc. Al final 30 a 18. Va ser una derrota amarga i els jugadors del Vilanova van acabar molt disgustats.

Van marcar Pol Alentorn (7), Seke (3), Ryan (3), Albert (2), Roger Rovira (1), Iker (1) i Pau (1). Els porters, Pol Homs (5) i Roger José (5). Ara sabem que poden fer-ho bé, molt bé. El següent pas és que madurin una miqueta i puguin mantenir el nivell.