Resultats i calendari dels equips del CP Cubelles

Cara i Creu per als equips cubellencs a la passada jornada

L’equip Prebenjamí “B” del Club Patí Cubelles. Eix

La jornada dels equips del Club Patí Cubelles ha transcorregut de la següent manera:

Comarcal: L’equip més petit del club va guanyar al CE Noia Freixenet a casa per 3 a 0. La Propera jornada descansen.

PB Iniciació: El partit davant el CP Vic va finalitzar amb victòria dels de la capital del Garraf per 1 a 3. La propera jornada jugaran a casa davant el CP Voltregà a les 10 h de diumenge.

Prebenjamí “a”: Els cubellencs empataven a la pista del CP Taradell 2 a 2. La propera jornada reben el CHP Sant Feliu a les 11.15 h.

Prebenjamí “b”: Un gran partit dels cubellencs els hi donava la victòria per 3 a 1 davant el HC Montbuí. La propera jornada, tancaran la jornada a Centelles diumenge a les 17 h.

Benjamí: Derrota a Vilafranca davant el CP Sant Ramon per 4 a 1. La propera Jornada descansen.

Aleví “a”: Els cubellencs aconseguien una important victoria davant el Shum Maçanet per 5 a 2. La propera jornada visiten la pista del CP Bell-lloc diumenge a les 12 h.

Aleví “b”: Derrota a casa davant el HC Alpicat per 5 a 9. La propera jornada visiten dissabte a les 17 h el CP Monjos.

Infantil: L’equip gran de la base del club va descansar. La propera jornada s’enfrontaran al G.E.I.E.G. dissabte a les 11.15 h.

Femení: Derrota a casa davant el HC Lloret per 0 a 8. La propera jornada visiten la pista del CH Navarcles dissabte a les 16.45.

Veterans. Derrota al Sant Celoni per 7 a 3. La propera jornada s’enfrontaran al CP Malgrat dijous a les 22.15h