18:00 h. Berenar a l’entrada del pavelló i partit Sènior A
19:00 h. Sorteig del Nit Hotel Roc Blanc

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

C.B. Valls Nutrion Internacional  71 - Bàsquet Sitges “A”  63

Marc, Jordi 3, Roger 6, Edu 16, Noel 3, Saladié 8, Xavi 9, Mauro 4, Gonzálvez 7,  Nacho 6,  Alex 5, Velasco 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 17-17  16-17  19-14  19-15

Desplaçament a la pista del C.B. Valls, un dels cinc equips que havia guanyat a la primera volta al Bàsquet Sitges, de forma clara, 56-79. Tot i que el Valls després va tenir una sèrie de partits perduts, i això el va fer caure a la zona baixa de la classificació, durant el mercat de Nadal es va reforçat amb un base americà i portava, com el Sitges, cinc partits sense perdre en arribar el partit de dissabte.

El Sitges començà amb un cinc format per Velasco, Jordi, Gerard, Roger Pérez i Edu, màxima  igualtat en el primer quart i diversos empats a 7, minut cinc; empat a 15, minut vuit; per finalitzar amb empat a 17. Segon quart on el Sitges aconsegueix marxar en el marcador, 21-28, amb dos triples, un de Saladié i l’altra d’Alex, però el Valls aconsegueix retallar fins arribar al final del quart perdent d’1 punt, 33-34.

El tercer quart, igualat, tot i que el Sitges entra en bonus per quatre personals al minut 4, i al minut nou, al Valls encara no li han assenyalat una sola personal i el Sitges ja en porta sis. El Sitges llença la primera personal al minut deu i tan sols un triple del darrer segon fa que el Valls marxi de 4 punts, 52-48.

Al darrer quart, el Sitges, tot i anar a remolc en el marcador, no deixa que el C.B. Valls marxi en el lluminós, que per cert, no funcionava ni el rellotge dels 24 segons ni la botzina del marcador i havia d’assenyalar-se des de la taula el compte enrere de possessió, i amb el soroll del preciós pavelló de Valls, a la pista no es sentia res. Minut tres, 53-52; minut set, 60-57; minut nou, 63-61; al darrer minut, l’encert del C.B. Valls, amb un triple de Llagostera, l’errada en el llançament de tirs lliures del Sitges (55% 11 de 20, nou tirs lliures fallats en tot el partit), i una pèrdua de pilota, varen condemnar el Sitges a perdre el partit, 71-63.

Propera setmana, visita la pista de Pins Vens, dissabte a les 18:00 hores, el C.B. Ciutat Vella “A”, un equip que està a la zona baixa de la classificació per la seva irregularitat, però què ha estat capaç de donar més d’un ensurt a equips de la zona alta.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

C.B. Montblanc 62 - Bàsquet Sitges “B” 39

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 16:00 hores, contra Els Monjos B.C. “B”.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Samà Vilanova – JMB 44 - Bàsquet Sitges “A” 64

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el C.B. Joventut Castelldefels.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

Bàsquet Club Sant Joan Despí “A”  56 - Bàsquet Sitges “A” 48

Partit de Carnestoltes

Trobada marcada per la falta de concentració, jugadors que arriben tard, uns altres que no es presenten per que es juga molt aviat i la majoria sense haver-se assabentat que el carnestoltes ja es va acabar.

Primer quart de desencerts per tots dos equips i perdudes de pilota, un correcalles. Els dos equips ja més centrats en aquest segon quart, jugant del teu al teu i manant les defenses. Atacs llargs i igualtat en el marcador. Final de la 1ª part, 27-22.

Bon tercer quart del Sitges, amb bon encert des de la línia de 6,25, 3 de 3, arribant al minut 7 d'aquest quart amb avantatge de 4 punts. No va saber el Sitges aprofitar per marxar-se en el marcador, caient en la relaxació defensiva i perdent pilotes ximples.

Començament de l'últim quart amb marcador ajustat, 36-35, pels de casa. El Sitges va començar l'últim tram del partit amb el seu quintet titular en pista, però la falta de sacrifici en defensa va permetre als de Sant Joan Despí un parcial de 14-0, a força d'un molt bon joc interior, que es va menjar literalment als nostres. Minut del Sitges, pressió tot el camp i devolució del parcial, 12-0, col·locant-se el marcador mancant 1,30’, 50-46. Una altra vegada dues pilotes perdudes i la bona gestió del temps restant per part del Sant Joan Despí, van fer que s’arribés al final del partit amb derrota i la sensació de poder haver fet bastant més davant un rival directe.

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista d’Els Monjos B.C.

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

C.B. Montpedrós Blau 73 - Bàsquet Sitges “B” 20

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el C.B. Montpedrós Groc.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

C.B. Sant Josep Obrer Blanc 30 - Bàsquet Sitges “A” 79

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el Bàsquet Ateneu Montserrat.

Pre-Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

Bàsquet Sitges “A” 50 - C.E.B. Ronçana 59

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 9:00 hores, contra el C.E.B. Sant Jordi.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

C.E.B. Pallejà “A” 74 - Bàsquet Sitges “A” 51

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra el C.B. Igualada “B”.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

C.B. Sant Josep Obrer Blau 44 - Bàsquet Sitges “B” 55

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el Ciutat de les Roses – CBS Groc.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

C.B. Abrera 37 - Bàsquet Sitges “A” 66

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials: 2-6  10-12   3-4  5-10   10-7  2-8  9-11  6-8

El Bàsquet Sitges guanya a la pista de l'Abrera. El partit va ser d'allò més igualat en tot moment, on els sitgetans només aconseguien petits avantatges a cada període. Els nostres benjamins van haver de treballar de valent en defensa i, sobretot, després de la mitja part on els locals van apretar molt més. El bon joc col·lectiu i la defensa  van ser les claus d'un partit força disputat.

La propera setmana, dissabte a Pins Vens a les 9:00 hores, contra el Fes Goig Artes.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 54 - Zamar 2000-Ploms Salle Reus “B” 52

Andrea 6, Alba 4, Marta Figuera 4, Sandra 10, Elia 8,  Laura Sancho 6, Anna 4, Marta Alcalà,
Irene, Cristina 12.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Amb la victòria assolida, el Bàsquet Sitges es situa, juntament amb altres dos equips, en cinquena posició en la classificació i a dos punts de la segona, en un grup força igualat per la part de dalt. Queden, doncs, lluny les angunies de l’any passat on sempre es va lluitar per evitar les últimes posicions.

Aquest dissabte, les sitgetanes van dominar sempre en el marcador i a mida que avançava el partit les diferències s’anaven eixamplant. Al minut 4 de l’últim quart, 51-38, els tretze punt de diferència feien pensar en un plàcid final de partit. No va ser així. Les reusenques van aprofitar un minuts de desconcert local per anar-se apropant fins el punt de tenir l’oportunitat de guanyar en un llançament de tres a l’últim segon del partit, que, afortunadament, no va entrar.

La propera setmana, diumenge a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Nou Esplugues.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

Bàsquet Sitges 34 - C.B. CIC 64

Nerea 14, Clara 4, Jana 2, Marina, Ariana 4, Federica 3, Aina 7, Andrea.

Parcials: 9-13  9-22  7-17  9-12

Molt bon inici de partit per part de les nostres Sots21, combinant una defensa individual amb una zonal van provocar que les barcelonines s'estanquessin en l'atac. A partir del segon quart, la intensitat defensiva va anar disminuint i una bona pressió tota la pista de les visitants va fer que les nostres perdessin nombroses pilotes, que les del Cic van aprofitar per finalitzar contraatacs fàcils. Tot i això, cal destacar la bona feina en el rebot, ja que només teníem dues pivots i més de la meitat del partit es va jugar amb quatre exteriors.

La propera setmana, dissabte a Pins Vens a les 19:45 hores, contra el C.B. Matadepera Taronja.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Sitges 50 - C.B. Corbera 54

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 12-11  19-10    11-11   8-22

Partit massa llarg pel Sitges, que tot i dominar durant 3/4 del temps, ha hagut de lamentar una nova derrota per no saber gestionar un clar avantatge en el marcador.

El primer quart ha començat amb bons moviments ofensius però faltava millorar les finalitzacions. Al segon quart, s’han seguit perdent i recuperant pilotes per una bona actitud defensiva però certa precipitació; i una millor determinació en les finalitzacions donava avantatge a les locals. Les sitgetanes estaven oferint una molt bona imatge. Al tercer quart, la qualitat en el joc ha baixat però una bona actitud ha permès aconseguir un màxim avantatge de 17 punts. En aquest moment, però, el Corbera ha reaccionat, i entre el cansament i la renúncia al joc col·lectiu en atac, les sitgetanes han renunciat al partit, concedint massa facilitats defensives, tot i les consignes de defensar mitja pista per reservar unes escasses forces degut a les baixes, i no s’ha generat joc ofensiu, amb únicament males decisions individuals. Esperem que això serveixi a les cadets per veure que 25 minuts de bona feina no són suficients, però que precisament fent bé les coses, poden dominar partits.

La propera setmana, diumenge a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins “B”.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

Bàsquet Sitges 50 - C.B. Prat – Aigües del Prat “A” 45

Parcials: 10-15   15-8   12-15  13-9

Partit molt intens d'inici a fi. Tot i que la primera part les sitgetanes han perdut moltes pilotes evitables, les visitants no han tret molt avantatge i això ha permès poder remuntar l'encontre i posar-se fins i tot 7 punts a dalt. Al sisè període ha entrat la por quan les visitants han apretat i amb un parcial de 0-6 s'han posat a tant sols un punt. Però res més lluny. Les nostres noies han tret caràcter, han tret la seva millor defensa i han pogut deixar la victòria a casa.

La propera setmana, dissabte a Pins Vens, a les 10:30 hores, contra el Bàsquet Samà Vilanova IFA.

Pre-Infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Bàsquet Sitges 37 - C.E. Xamba 69

Parcials: 12-24   5-12    8-14    12-19

Les noies no van sortir concentrades i aquest fet el vam arrossegar durant tot el partit. Les de Vilafranca movien molt bé la pilota i la nostra defensa els hi va facilitar encara més la feina ofensivament. Així, les sitgetanes, mostrant-se molt fluixes en defensa i molt insegures en atac, van jugar un partit del qual s’extreu que hem de recuperar les bones sensacions d’abans de Nadal. Per tant, aquesta setmana venen entrenaments importants i decisius per tal de plantejar un canvi en l’equip que ens torni a portar pel bon camí.

La propera setmana, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova PIFB.

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04

Bàsquet Sitges 68 - AEC Collblanc – Torrassa 22

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà.