Futbol 7

El CE Nova Olivella guanya al Frankfurt El Surtidor per 4 a 0

Dimecres 17 de febrer a les 22 hores a l’annex del Camp del Vilanova, el CE. Nova Olivella, tenia la possibilitat de tornar a la senda de la victòria, després de dues derrotes seguides. Un Nova que recuperava efectius i que s’assabentava aquesta setmana que el migcampista Marc havia de ser operat.

El conillet d’índies el Frankfurt El Surtidor, un equip que ocupa la penúltima posició de la taula, un dia propici per donar una alegria a l’afició d’Olivella. Dit i fet, el Nova es va posar les piles i a la primera part amb un joc dinàmic i efectiu, posava el 2 a 0 al marcador, amb gols de Jose.

Una segona part on el Nova va continuar amb la mateixa dinàmica guanyadora i van caure 2 més, d’Alex i Dani Tarín. Javi estaba content amb el joc de seu èquip i deia: ‘aquesta victòria servirà per donar ànims als meus nois i a l’afició que ultimamente s´ho mereixía. Una victòria que dediquem al nostre company Marc que serà operat en breu, gràcies i ara toca continuar’

La propera jornada, la 14, Serranito/Iturat (2ª)- CE. Nova Olivella (7º), a l’estadi 2, el 24-02-16 a les 22:30 hores.