Decepió amb derrota del Patí Vilanova davant el cuer

A. Castro a la banqueta del Patí Vilanova. Joan Maria Gibert

El Sta. Maria del Pilar ha derrotat al C.P. Vilanova per 4 gols a 5 en el partit corresponent a la 17èna jornada de la primera Divisió, jugat aquest migdia al Pavelló vilanoví de la Plaça de Les Casernes.

Decepcionant partit el que ha ofert el Patí davant el cuer de la classificació, i cal dir-ho gerro d’aigua freda entre els aficionats que avui pressuposaven que veurien una còmode victòria local i han sortit escaldats. El Vilanova ha estat molt malament en defensa oferint moltes facilitats, i nul en atac, sense cap idea de jugar contra un fluix equip que perdia la bola en quan era  forçat. Avui la direcció des de la banda no ha estat encertada, ni en els plantejaments ni en els canvis.

En la primera part i desprès de un parell d’avisos dels madrilenys ha arribat el primer gol visitant, però que cinc minuts més tard Bargalló de fort xut feia l’empat. El patí ha desaprofitat una falta directa per targeta blava, però Macià ha marcat  a poc de finalitzar el temps de jugar en superioritat. Abans dels descans el madrileny Lopez Mateos ha arribat fins a la cuina marcant el gol de l’empat davant les facilitats defensives locals.

Semblava que en la segona part les coses canviarien ja que dos boles al pal de la porteria madrilenya així ho feien creure, i més quan Salvadó tornava a avançar als de A. Castro. Però ha esta un miratge, ja que a cada gol local contestaven amb un els visitants, que han fallat un penal fins i tot, i tot s’ha anat en orris amb el cinquè gol  madrileny a 4 minuts pel final. Total decepció amb majúscules i el que es pitjor desànim general.

C.P. VILANOVA.- Escofet, Bargalló, Esteva, Macià, Ros (equip inicial), Salvadó, O. Ruiz, Peralta, R. Gómez

SANTA MARIA DEL PILAR.-  Alvarez, Rojas, Lopez Mateos, Rubi, Gómez (equip inicial) A. Ocaña, Ramos

Arbitres.- Srs.  Castellnou i Rivas . Correctes

Gols:

Primera part; Gómez (min 4); 1-1 Bargalló (min 9); 2-1 Macià (min 18); 2-2 Lopez Mateos (min 23)

Segona part; 3-2 Salvadó (min4); 3-3 Rubi (min 10); 4-3 Ros (min 13); 4-4 Rubi (min 15); 4-5 Lopez Mateos (min 21)