Dura derrota del CB Cubelles contra el Torreforta

ADT B 84 - CB CUBELLES 82

CB Cubelles: Marc, Roger, Samu (baixa), Buti, Devilacqua, Carlos, David, Marcos, Víctor, Toni.
Entrenador: Capella

Dura derrota en una partit difícil

El partit que enfrontava als blaus contra el Torreforta es presentava difícil des d’un bon inici, ja no només per la dificultat de la pista on anaven, sinó pel nombre de baixes i tocats amb els que contava el C.B.Cubelles.

Així doncs, exceptuant els 5 primers minuts, on els del Garraf van aconseguir moure bé la pilota per aconseguir bons tirs que es convertien en cistelles, la tònica de la primera part va ser una gran defensa del Torreforta que es traduïa en contraatacs constants per part dels locals, facilitats en gran banda per el mal balanç defensiu dels blaus.  Ni els temps morts visitants ni les ganes de remuntada aconseguien despertar el joc del Cubelles, cosa que va propiciar que el Torreforta agafés un màxim avantatge de 26 punts, reduïts a 16 al descans.

A la segona meitat, semblava que les coses podien canviar en les primeres accions del encontre, però un parell de badades defensives sumades a un peculiar arbitratge feien que l’avantatge dels locals no baixes dels 10 punts en cap moment.

Per fi arribava l’últim quart i semblava que les coses no canviarien, però en els últims 4 minuts, gràcies a un inspirat Roger i a la gran actitud d’en Toni, el Cubelles va començar a reduir l’avantatge local a base de triples, col·locant el marcador final 84-82 a favor dels locals.

SOTS21 MASCULÍ
A.E. L'ESQUIXT - CB CUBELLES 64-66

CB Cubelles: 4.AdriVarela(0), 7.Santi(21), 8.Alberto(8), 13.Carlos(6), 14.Nelson(0), 15.Sergi(4), 16.Aitor(19),  21.Coca(6), 35.Robles(1), 00.Edu(1)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials:  13-18, 8-13(21-31), 24-12(45-43), 17-19(62-62), p.extra 2-4(64-66)

Victòria en temps afegit

Els cubellencs van sortir molt entonats i ràpidament van aconseguir les primeres cistelles, obligant els locals a demanar un temps mort (2-9). Ofensivament les coses funcionament bé. Després del temps mort, els locals van canviar la defensa i això va provocar algun desajust que juntament amb la rotació de banqueta, va fer perdre una mica de pistonada a l'equip. Malgrat tot, es va arribar a la mitja part amb una avantatge prou bona de 10 punts.

A la repressa novament els cubellencs van tornar a prémer l'accelerador i pujaven la diferència fins els 13 punts. Aquí, es va començar a perdre el partit perquè els locals, aprofitant el desencert de cara a cistella, sobretot als tirs lliures, van saber aixugar la diferència i posar-se per davant. Els cubellencs semblava que estaven morts i els locals van arribar als últims dos minuts 7 punts adalt (62-55). Però, en aquests dos últims minuts es va treure el caràcter i es aconseguir un parcial de 0-7 que empatava el partit, i fins i tot, s'hagués pogut guanyar. A la pròrroga el cubellencs van estar més encertats i van acabar guanyant.

CADET MASCULÍ

C.B. CIUTAT VELLA A – CB CUBELLES 45-30

C.B. CUBELLES: Facundo, Biel, Arnau, Bruno, Guillem.

Aquest cap de setmana el cadet, amb només 5 jugadors i sense entrenador a pista, van lluitar fins al final

El primer i segon quart, els nois sortien amb una defensa immillorable i amb molta força per entrar a cistella, cosa que es va veure reflexada al resultat dels dos quarts: En el primer només es perdia d’un punt i en el segon es guanyava de quatre.

El pitjor rival en aquest partit va ser l’esgotament, ja que no es podien fer canvis i als últims dos quarts es va notar força. En el tercer quart es perdia de quatre i en l'últim període, els nois es van quedar amb 4 jugadors a pista degut a l'expulsió de Facundo Godoy, cosa que va propiciar, en gran part, la derrota final del equip.

Tot i el resultat els nois no van baixar els braços en cap moment, fins i tot ens els temps morts que demanaven feien jugades per poder entrar a cistella amb més facilitat.

IMMILLORABLE: L’esforç que aquest 5 nois van posar a pista i les ganes d’intentar guanyar encara sent tan pocs jugadors, la bona defensa que van fer durant els primers quarts i la mobilitat de pilota.

INFANTIL MASCULÍ
B.C. SANT JOAN DESPÍ 3 - C.B. CUBELLES 28-51

CB Cubelles: Joaquín (6), Erick (4), Adrià (4), Raúl (4), Alan (4), Carles (16),  Alex (3), Andreu (4), Javi (4), Guillem (2).
Absents: Joan Pere, Arturo, Juan.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er. (4-6), 2on. (4-13), 3er (8-23), 4rt (10-30), 5è (12-34), 6è (18-44), 7è (24-45) i 8è (28-51).

El Cubelles guanya l’últim partit de la primera volta

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta aquesta setmana contra el Sant Joan Despí en el últim partit de la primera volta de la segona fase, així que cal fer un bon partit per aconseguir una victòria més.

En l’inici del partit, el joc dels cubellencs es ràpid, això farà que perdin algunes pilotes per precipitació tot i així, el marcador es favorable (4-6). En els pròxims 15 minuts de partit, el Cubelles fa una defensa molt bona, estant atents a les ajudes i això facilita contraatacs que acabaran convertint-se en cistelles. A més a més, aconsegueixen moure la pilota, fan un contra un per acabar doblant  i busquen passades als talls, això marcarà la diferència amb el Sant Joan Despí.

A  la mitja part, els cubellencs guanyen (10-30), però l’entrenadora del Cubelles ens hi demana encara més, vol que no vagin el ritme en cap moment i segueixin sumant.

En el tercer període es segueix igual que ens els últims 15 minuts, però en mica en mica, va baixant l’encert dels cubellencs. Una defensa activa dels nois del Garraf no donarà opcions al Sant Joan Despí.

En els últims 10 minuts, el Cubelles no aixeca el cap i comença a perdre pilotes i a fallar moltes cistelles per precipitació, proporcionant que el Sant Joan Despí es desperti i guanyin aquest últim quarts per tres punts.

Les sensacions del partit han estat positives, ja que hi ha hagut una gran implicació dels tots els jugadors, on ho han donat tot però no pot passar que ens despistem en els dos últims quarts. Hem d’intentar ser més constants i no donar per fet que el partit esta guanyat fins que s’acaba.

Gemma Miró

PREINFANTIL FEMENÍ

CALELLA - CB CUBELLES 51-31
CB CUBELLES: Maria (6) Gabriela (0) Neus (6) Lia (0) Marta B (0) Carla (0) Ewi (2) Andrea (11) Alba (6)
Absents: Marta S

Derrota davant el líder, el Calella

És jugava amb les noies del Calella les primeres de lliga unes jugadores que en tot moment tenien actitud i eren molt rapides.

1º part- Els inicis del partit van ser escassos punts en el minut 5 anàvem 2-2 en el poc encert que vam tindre amb les canastes que fallàvem soles va fer que ens posseïm en empat .La nostre actitud no era la encertada, i quan sacàvem de banda o de fons els nostres passos no eren els certs. Mentre les locals lluitaven nosaltres no fèiem la nostra feina com fem als antrens vas,fondo línia,fondo normal,banda,banda mà etc...anàvem perdent.

2º part- Veient el resultat del partit i el mal que havíem jugat  perdíem de 11 punts encara teníem l’esperança de remuntar!!!!!Quan vam sortit en el quart 6º ens haviem posat en un marge de 20 punts de diferencia amb les noies de Calella perdent la nostra actitud baixant. No encertàvem moltes canastes soles com les que feia Gabriela ,Neus no llançava i no volia entrava canasta massa, Alba semblava que no estigués en el partit no era la mateixa. No agafàvem els rebots i sobretot no jugàvem en equip. Així que vam acabar el parit perdent, el Pepe sense veu i Angi enfadada, i nosaltres perdent de 20 punts. Amb aquesta derrota ens vam donar conta que tenim que millorar moltes coses per a quan tornin ganar –les de 30 punts o més.

Millorable- les pilotes perdudes, els salts als rebots, les entrades soles, l’actitud i la defensa
Inmillorable- Les ganes que demostràvem i les ganes de aprendre.