Victòria del CB Sitges en un partit difícil

Victòria del sènior masculí CB Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

C.B. Ipsi-Otto Sylt 57 - Bàsquet Sitges “A” 64

Marc 5, Jordi, Roger 4, Edu 10, Noel, Saladié 8, Xavi 17, Mauro 9, Gonzálvez 11, Nacho,  Alex, Velasco .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 27-13  12-17  11-15  7-19

No hi ha partit fàcil, ni jugant contra el darrer classificat, amb tant sols 4 partits guanyats. Una pista, la del IPSI, que és un autèntic refugi nuclear, sota terra 4 pisos avall i tot envoltat de formigó en una illa interior de l’eixample de Barcelona.

Inici de partit desconcertant, amb un IPSI amb uns percentatges més propis d’un equip de la zona d’ascens que de la de descens, 50% en triples, 5/10, i 100% en tir de dos, 4/4, i un Sitges despistat que encaixa un 19-4, menys 15 punts en sis minuts; el final del quart, 27-13. Al segon quart, un Sitges més voluntariós que efectiu, retalla cinc punt, per finalitzar nou punts per darrera, 39-30, tot i fallar nou tirs lliures, amb un trist 18% d’encert, 2/11, i en tirs triples 20%, 1/5.

En el tercer quart, una lleugera millora dels percentatges permet al Sitges retallar quatre punts més, per finalitzar el quart encara per darrera el marcador però amb opcions, 50-45. No seria fins el darrer quart que el Sitges milloraria en defensa i deixaria a l’IPSI anotar solament en els 10 darrers minuts 7 punts, en tant que els del Garraf, millorant en atac i amb dos triples de Saladié i un de Mauro, capgiraven el marcador al minut sis, 53-56, moment en que l’IPSI es vingué a baix i ja no tornaria a manar en el marcador, per arribar al final del partit  57-64.

Entren a jugar fases d’ascens els quatre primers i aquesta setmana el cinquè classificat ha perdut, pel que els 4 primers es distancien dels seus perseguidors i entre ells el Sitges, a tres partits del cinquè.

El proper dissabte rep l’A.B. El Vendrell “A”, a les 18:00 hores, a Pins Vens, un dels perseguidors i també un dels cinc equips que ha aconseguit guanyar al Bàsquet Sitges.

C.B. Vila-seca - Bàsquet Sitges “B”

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

Partit suspès

La propera setmana, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra el A.B. El Vendrell “B”

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”

Jornada de D E S C A N S.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el A.E. l’Esquitx St. Sadurní

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 40 - C.B. Castellbisbal 69

La propera setmana, diumenge a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. L’Hospitalet 2000

Cadet “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 03

Sarsa Bages La Salle Manresa 2 53 - Bàsquet Sitges “B” 37

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Roquetes Garraf.

Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 06

Bàsquet Sitges “A” 89 - B.C. Tecla Sala 59

La propera setmana, D E S C A N S

Pre-Infantil “A” – Masculí – Regular – Nivell B1 – Grup 02

Bàsquet Sitges “A” 50 - BM Viladecans 59

La propera setmana, dissabte a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal.

Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 07

Bàsquet Ribes 57 - Bàsquet Sitges “A” 64

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el A.B. El Vendrell Taronja.

Mini “B” – Masculí – Regular – Nivell C2 – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 23 - Bàsquet Llor “B” 54

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. La Mercè

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 49 - C.B. Esparreguera 39

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Parcials:  6-8 9-5 4-0 11-8 5-5 7-4 4-6 3-3

El Sitges s'emporta la victòria en un partit molt complicat. Tot i el perdre el primer període, els benjamins del Sitges van poder capgirar el marcador ràpidament. La tònica del partit era la igualtat i les cistelles s'anaven alternant a banda i banda. El Sitges va haver de treballar de valent davant d'un Esparreguera que a l'últim període va arribar a col·locar-se a només set punts de diferència. Al final, però, els sitgetans van poder aguantar el resultat.

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Paidos-Asfe.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 45 - C.B. Castellbisbal “A” 72

Alba 3, Marta Figueras 2, Sandra 10, Pat 2, Elia 1,  Laura Sancho, Anna 4, Xenia 2, Marta Alcalà 2, Irene 3, Cristina 16.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials: 11-20  13-20  4-10  17-22

El partit, sorprenentment, va durar 4 minuts. Els quatre minuts inicials registraven un preocupant 0-11, però restaven per disputar 36 minuts i encara i així, el Bàsquet Sitges va deixar de creure. I si no es creu no guanyes, però, el que és pitjor, tampoc competeixes, i guanyar mai és obligat, però competir ho és sempre. I per competir es necessita, a més a més de creure, que tots els membres de l’equip, jugadores i tècnics, estiguin disposats a exprimir totes les seves capacitats fins l’últim segon del partit, després ja parlarem del rival, de l’àrbitre, de les lesions, de la falta d’encert, del que sigui.... A la primera volta, a casa del C.B. Castellbisbal, es perdia de 40 punts i la crònica  d’aquell partit començava “Partit per recordar....”, doncs bé, el partit d’aquest passat dissabte també convé no oblidar-lo.

La propera setmana, dissabte 5 de març, a les 18’15 h., desplaçament a la pista del Sant Andreu de la Barca.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

La Salle Bonanova 75 - Bàsquet Sitges 43

Nerea 4, Clara 2, Jana 4, Marina 8, Ariana 1, Xana 2, Anna 4, Federica 6, Aina 8, Andrea 4

Parcials: 12-10   28-9   18-8   17-16

Derrota de les nostres sots21 al barri de Sarrià. L’inici va estar prou bé, es va sortir correctament de la pressió de les locals, acabant el quart amb dos punts per sota. Al segon i tercer quart, les sitgetanes van disminuir el ritme de defensa, fet que van aprofitar les locals per a realitzar nombrosos contraatacs i endossar 6 triples.

Tot i la diferència del marcador, a l'últim quart es va tornar a la dinàmica del primer, les nostres van realitzar un correcte balanç defensiu, aturant a les rapides jugadores de la Salle, a l'hora que van robar nombroses pilotes acabant amb entrades fàcils sota cistella.

La propera setmana, diumenge a les 17:00 hores, a Pins Vens, contra el B.C. Martorell.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Femení Cornellà “A” 49 - Bàsquet Sitges 31

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 10-13   13-7    15-8    11-3

El Sitges es desplaçava a casa del col.líder amb baixes, però ha estat un partit més ajustat del que es podia preveure i del que mostra el marcador final. A la primera meitat, la bona feina defensiva i els bons moviments en atac han permès a les sitgetanes dominar el joc. Però la falta de control del rebot i unes passades que segueixen necessitant millora donaven aire al Cornellà, que intentava tenir en control des d’una pressió defensiva que ha generat dubtes a les sitgetanes.

A la segona meitat, però, a les nostres els ha faltat intensitat i s’han deixat de fer moltes de les coses que funcionaven en atac, reduint l’eficàcia ofensiva. És una llàstima que quan les coses comencen a anar malament i apareix el cansament, es renunciï a la qualitat ofensiva que es té, però cal reconèixer la bona imatge que s’ha donat a la primera meitat.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.E. Xamba “B”.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01

C.B. La Selva 2 49 - Bàsquet Sitges 66

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Cornella “B”.

Pre-Infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Club Nou Bàsquet Vilanova 41 - Bàsquet Sitges 39

La propera setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el Esport Base del Papiol

Mini “A” – Femení – Regular – Nivell C1 – Grup 04
Bàsquet Sitges

La propera setmana, dissabte a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sama Vilanova – MFB.