Copa CERS

El Patí Vilafranca es classifica per la Final Four de la CERS

C.P.Vilafranca-Cafès Novell - Reus Deportiu. Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-Reus Deportiu 3-1

Simplement apoteòsic. Un gol d´Edu Fernández a falta de tres dècimes(!!) per acabar el partit va permetre ahir al Patí Vilafranca fer història i classificar-se per primera vegada per una Final Four de la Copa de la CERS. El golàs de Fernández suposava el 3-1 en el duel de tornada, un marcador que permetia superar el 2-1 que havia aconseguit el Reus Deportiu a l'anada. Va ser un final digne dels llibres d'història d'aquesta competició que Vilafranca i Reus Deportiu, pel millor i pel pitjor, recordaran durant molt de temps.

De fet, en el minut 47, el marcador era d'1-1 i tot semblava indicar que els penedesencs quedarien fora de la CERS. En aquest minut, però, el Reus Deportiu va cometre la seva desena falta i Roger Rocasalbas, amb la seva coneguda serenitat, va superar Roger Molina per a certificar el 2-1. A partir d´aquí, l'enfrontament bé podríem dir que va embogir. Els dos equips es van llençar a buscar la porteria rival, però sense fortuna rematadora malgrat els constants intents d'uns i dels altres.

Amb 2-1 i 30 segons per jugar-se, el Reus Deportiu va afrontar la seva darrera posessió. Raül Marín va controlar la bola en direcció a la porteria de Camps, però quan estava a punt de rematar va acabar caient. Els àrbitres Eccelsi i Da Prato no van apreciar falta i en el fulminant contraatac vilafranquí Edu Fernández, sobre la mateixa botzina i amb un toc suau amb l'stick, superava Molina i feia esclatar literalment la Poliesportiva (3-1).

Va ser la culminació del vespre més intens de la història del Patí. Abans de tot això, s'havia vist un partit ple d'emocions i alternatives. Els penedesencs van començar el duel amb moltes ganes i en el minut 2,5, Marc Navarro, va aconseguir l'1-0 després d'un bon xut. Al cap de dos minuts, els àrbitres van anul·lar un altre gol del mateix Navarro a l'assenyalar una falta prèvia a favor del Vilafranca.

A partir del minut 10, l'enfrontament va entrar en una fase d'igualtat que es va mantenir fins al descans al que es va arribar amb l'1-0 signat per Navarro. A la represa, el nivell d'intensitat encara va augmentar una mica més. Galán va enviar una pilota al pal en el minut 34 i el Reus va replicar en el minut 36 amb un altre xut al pal de Salvat.

En el minut 38, Raúl Marín, en una rematada que no semblava portar massa perill, va igualar la batalla (1-1). El Patí Vilafranca, lluny d'arrugar-se, va posar setge als dominis de Molina i Rubén Fernández va fregar el 2-1 en un xut que es va estavellar al travesser primer i al pal després. Tot plegat va desembocar en el minut 47 i la falta directa de Roger Rocasalbas que va ser el preludi del deliri. Veure per creure. Una nit molt gran.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro (1), Jordi Galán, Roger Rocasalbas (1), Edu Fernández (1) -cinc inicial- Rubén Fernández, Joan Vázquez

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Marc Coy, Raül Marín (1) -cinc inicial- Joan Salvat, Marc Ollé

Arbitres: Alessandro Eccelsi i Alessandro Da Prato (Itàlia)

Gols: 1-0 Marc Navarro (2,5´); 1-1 Raül Marín (38´); 2-1 Roger Rocasalbas (47´) (fd); 3-1 Edu Fermández (49´59´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 1.200 persones