OK Lliga Masculina

Edu Fernández torna a decidir en els últims instants

CP Vilafranca - HC Igualada. Raimon Mascaró

Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi 4 - Igualada HC 3

Aquest dimarts el vespre el Cafès Novell CP Vilafranca, va derrotar a l’Igualada per un ajustat 4 a 3, que permet que els vilafranquins es situin en sisè lloc de l’OKlliga. I com ja ha succeint en els últims dos partits, l’encontre es va resoldre en els instants finals a favor dels vilafranquins, i és que a manca de 8 segons, Edu Fernández va transformar el penal de la victòria dels de la Capital del Vi.

El parit, va començar molt bé pels vilafranquins, doncs només feia mig minut que havia començat el partit i Edu Fernández posava el 1 a 0 favorable al VIlafranca, el públic local de seguida es va engrescar, i el Patí va començar a dominar al partit. Les coses es posaven més de cara en el minut 6, on el mateix Edu Fernández, tornava a fer el 2 a 0 en una jugada bastant similar a la del primer gol. Els penedesencs tenien el partit ben encarrilat, Els minuts passaven i l’Igualada no es volia rendir, i a poc més de 3 minuts per l’acabament del partit, Baliu, posava el 2 a1 en el marcador, resultat que ajustava les coses i amb el que s’arribaria a la mitja part.

A la represa, els de l’Anoia van aprofitar, la petita baixada del Patí en el joc i en el minut quatre van tenir un penal a favor, però un encertat Camps, va aturar el llançament de Galbas. Els minuts passaven i l’Igualada va empatar a 2 en el minut 13 d’aquesta segona part, el mateix Baliu d’un fort xut feia el gol. El Vilafranca no es va arronsar i va Joan Vázquez en una jugada dins l’àrea va posar el 3 a 2 en el marcador. Amb el pas del temps es va arribar al minut 21, on el Patí, va disposar d’una falta directe, però Roger Rocasalbas no va poder aprofitar-la ja quela bola li va fer un estrany en el control i li va marxar. En la jugada següent el Patí feia la seva desena falta. L’igualada va empatar, però no de falta directe, ja que el llançament el va aturar un esplèndid Gerard Camps, sinó que en el rebot de Camps, la bola va quedar morta i venir del darrera Galbas va marcar l’empat a 3. Tot semblava que acabaria amb empat, però a manca de 8 segons, l’Igualada va fer un clar penal a Marc Navarro, que els àrbitres no van dubtar en xiular, i Edu Fernández transformaria el penal, fent el seu hat-trick de la nit i fent explotar d’alegria, com dissabte, als aficionats vilafranquins, aplegats al pavelló.

Diumenge 13 de març a les 19h, Palau Blaugrana

Aquest diumenge a al tarda al punt de les 19h, el Patí té una nova cita, i aquest cop contra el Barça al Palau Blaugrana. El Vilafranca anirà a Barcelona amb tota la il·lusió d’està en un moment plàcid i intentar donar la sorpresa com ja va fer en la primera volta, on el Patí va guanyar al líder de l’OKlliga. Per la seva banda el Barça, ve de guanyar la Copa del Rei i de golejar al Liceo per 6 a 0 el passat cap de setmana, i no es voldrà deixar sorprendre. Tot i el cansament acumulat de les dues exigents cites que han tingut els de la Capital del Vi, faran tot el possible per obtenir quelcom positiu de Barcelona.

El partit serà retransmès per Radio Vilafranca amb locució de Josep Gumà.